Lehetek azért sovány mert reggeltől hajnalig zabálok?
Kiskoromban átlagosnál mindig épp kicsivel magasabb átlagosan vastag gyerek voltam. Reggel 6-7 körül felkeltem, ovi/suli előtt megreggeliztem és úgy indultam el tízóraival. Délre hazaértem, és jó nagy adagot ebédeltem. 7-8 órakor vacsoráztam.
Ahogy nőttem egyre magasabb lettem (most 14 éves 184 cm) de nem vastagodtam. Csak júniusban 2 cm-t nőttem. Ezt megfigyelve elkezdtem hízókúrára fogni magam. Már kb 1,5 éve 65 kg vagyok, és sehogy sem tudok felszedni pár kg -ot magamra pedig tényleg sokkal többet (és többször) eszek mint szoktam.
Szerintem felborulhatott a bioritmusom mert mostanában reggel 7kor reggelizek valami ebéd maradékot, tízórait 2-3 részletben eszem meg suliban, ebédelni meg 2 órakor szoktam. Vacsorára naponta többször kerül sor, és általában éjfélkor még megeszek 2 szendvicset vagy egy kis tál ételt. Lehet túl sok gyomorsav termelődik ettől a sok étkezéstől. Szerintetek?
Most még növekedésben vagy elmegy az energia. Én is egy kákabélű deszka csaj voltam.
Majdnem nyolc évig stabilan álltam az 50 kilómon. Annyit ettem, olyan édesszájú voltam, hogy más már a kórházban kötött volna ki a súlyával én meg nem híztam egy grammot sem. Ilyen típus voltam.
Aztán gyógyszertől híztam pár év alatt 40 kilót amiből 20 rám fért.
A fogyókúra nagyon rossz volt most visszasírom a zabálós korszakomat.
Az ember 26 éves korában áll meg a fejlődésben. Utána már csak széltében nő.
Majd te is elkezdesz nőiesedni ezt nem lehet siettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!