Reggeltől délig nem ettem semmit, délben hánytam, aztán megettem egy almát, de most azt is kihánytam. Mi bajom lehet? Mi van velem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 16:36
1/4 anonim válasza:
Ha nem ettél semmit, akkor mit hánytál ki? Egyébként vagy gyomorrontás vagy vírus. Most ne egyél semmit, hagyd a gyomrodat pihenni. Csak cukor nélküli teát igyál, de azt is nagyon lassan: öt percenként egy-két kortyot. Lázat is mérhetsz. Holnapra valószínűleg elmúlik, de csak fokozatosan kell újra enni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a reggel ittam egy teát és azt, semmi kaját, az előbb pedig a délben megett citromot és almát. Megpróbálom az amit írtál. És köszi szépen.
2009. nov. 3. 17:09
3/4 anonim válasza:
almát és citromot pont nem kellene. mert savat csinál és jön az újabb hányás. és ha éh gyomorra eszel almát.. nem a legszerencsésebb...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, rendes voltál
2009. nov. 3. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!