Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha mondjuk holnap reggeltől...

Ha mondjuk holnap reggeltől nem eszek semmit akkor meddig bírom ki?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok 180-185 cm és 85-90 kg.

2011. dec. 17. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Úgy egy hónapig. Persze csak akkor, ha iszol.

De remélem nem tervezel ilyesmit.

2011. dec. 17. 16:34
 2/12 A kérdező kommentje:

1 hóóónap ?????

Ohhh baker :-(

És ha nem iszok?

2011. dec. 17. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor pár nap alatt kiszáradsz. De miért akarod magad kinyírni?
2011. dec. 17. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Kicsit kib@szott velem az élet.Tök csórok vagyunk.Folyton valami balszerencse ér.A macskáim folyton össze hugyoznak mindent és minden tiszta büdös.Nincs szívem kirakni őket,mert bele halnának és már évek óta bent vannak a lakásban.Akkor inkább én döglök meg,de nekik nem tudnék fájdalmat okozni.
2011. dec. 17. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ejj már no. Azért ennyire ne legyél már elkeseredett. Kajára gondolom telik, ha van net, úgyhogy annyira vészesen csóró csak nem vagy:P A macskák meg tudtommal szeretnek tiszta helyre piszkítani, és szobatisztaságra lehet őket nevelni. Kell egy doboz/edény amibe raksz egy kis almot (vagy homokot) és rendszeresen takarítod. :)

Azért nem hiszem, hogy ezek olyan dolgok, amik miatt öngyilkosságba kellene menekülnie egy 18 éves fiatalnak.

Mindenkinek van szar periódusa, főleg ilyen idősen, de azért ennyire nem nagy a baj:)

2011. dec. 17. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ja és persze, tegyük fel, mész suliba vagy akárhova, összeesel mert nem ettél. még nem fogsz meghalni, bevisznek a kórházba, "feltöltenek" és újra a régi vagy, tehát ez alapból hülyeség ez az éhenhalósdi. de tényleg nem szabad ilyeneken gondolkodni. én 2évig alig ettem pénz hiány miatt, albérlet drága volt, de nem tudtam mást keresni..mind1.. és még is túléltem:) lesz még "jobb nap" is, bár, azt nem mondanám biztosra, hogy Magyarországon lesz még szép nap...:(
2011. dec. 17. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:

GreenTea

A macska nem hülye, nekünk 7 macskánk van és nem szarnak-hugyoznak össze mindent. Legyen hely, ahova kulázhatnak és azt tisztítsad ki. Ne keseredj el 18 évesen!

2011. dec. 17. 20:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem csak ezen van a hangsúly.

A bank heti szinten küldözgeti a felszólításokat,hogy kirak minket.A szüleim mostanában egyre többször veszekednek.

kiderült,hogy sose lehet családom,A szüleim napi 14-15 órát melóznak és ketten nem keresnek 200e Ft-ot :S

Akkor minek éljek?Már tele van a tököm az élettel. :-(

2011. dec. 18. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Minek? Hogy segíts nekik:)

Miért nem lehet családod?

2011. dec. 18. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:

GreenTea

Akármennyire is szar a helyzet, nem adhatod fel! Nem megoldás! Gondolj bele, hogy velük mi lenne nélküled?

2011. dec. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!