Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnám megoldani? Hogy...

Hogyan tudnám megoldani? Hogy hízzak?

Figyelt kérdés
171cm-es vagyok 54kg-al 17évesen.. Valahogy szeretném növelni a sulyom, de az anyagcserém gyors. Ezt a problémát csak úgy tudom megoldani, ha többet eszek? Már nagyon zavaró hogy mindenki ezzel jön, hogy vékony vagyok.. Bár engem is zavar
2009. máj. 24. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
én 169 cm-vel 50kg vagyok. engem is sokan piszkálnak vele, de azt mondom először mindenki nézzen tükörbe. sajnos ha vki olyan alkat, ehet akármennyit, nem tud hízni. én is próbáltam már szinte mindent. talán próbálkozz az izom növelésével, úgy kövérebbnek tűnsz.
2009. máj. 24. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
én172 vok és 51 kg :D szal sziasztok sors társak :D az előző válaszolonak : ha izmosodsz akkor nem kövérnek fogsz tünni =)
2009. máj. 24. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is 171 cm magas vagyok és 57.7kg.

Ahogy említetted ez a gyors anyagcsere miatt van, ez ellen nem sokat lehet tenni sajnos, talán egy jobb minőségű tömegnövelővel 3-4 kg-ot fel tudsz hízni, de többre ne nagyon számíts, egyelőre.

2009. máj. 24. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

én 172cm vagyok és 50kg.

Úgy fogsz tudni hízni, ha rendszeresen eljársz konditerembe, és fehérjeturmix meg ilyen dolgokat is teszel mellé. És az nem jó ha nagyon sokat eszel, mert abból zsír lesz, de ha edzel abból izom.

Az edzésnél van egy olyan "szakasz", hogy tömegnövelés.

Akkor fel tudsz szedni pár kilót.

A lényeg tehát: konditerem Rendszeresen!

2009. máj. 24. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha zsírt is szeretnél felszedni, akkor pár napig ne egyél szinte semmit, azt is 1-2 étkezésben bonyolítsd le(ne többen). Utána jönni fognak a kilók rögvest mihelyt újra enni kezdesz.
2009. máj. 24. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Én ennyi idősen ugyan ezzel a problémával küzdöttem, 160 cm és 45 kiló voltam. Bármit ehettem (és ettem is), semmi sem látszott meg rajtam. Zörögtek a csontjaim és "elöl deszka...." voltam, semmi ruha nem állt jól rajtam. Iszonyú gyors volt az anyagcserém, amit ettem, egyből "kijött", alul. Aztán valaki javasolta kb. 19 éves koromban, hogy szedjek Béres Cseppet. Elkezdtem szedni és ettől még jobban megjött az étvágyam és valahogy átalakult az emésztési rendszerem, jöttek rám a kilók. Ezt kb. 4. hónapra kezdtem érezni. Aztán felhíztam 52-53 kilóra és tartottam is nagyon sokáig. Mostanra, 32 évesen, túl egy szülésen, 58 kiló vagyok és most azzal küzdök, hogy leadjam azt a 6 kilót. Próbáld ki, nekem bevált, tényleg, csak légy kitartó!
2009. máj. 24. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, megpróbálkozom az adott tanácsotokkal!
2009. máj. 24. 20:13
 8/8 anonim válasza:

sziasztok!

Én 15 éves vagyok és 45 kg.. :S

És van 8 hónapja barátom...és mostanába túl sokszor mondja hogy hízzak meg nem csak ő hanem sokan mások..és ez az elmúlt 1-2 hétben nagyon elkezdett zavarni..:(

De mindenki azt mondja hogy szép vagyok meg aranyos...és jó ...de mivel a testemmel nem vagyok megelégedve ezért nem tudom elhinni senkinek és önbizalmam sincs :S

És mostanában elkezdtem egyre többet enni és szinte egész nap csak eszek és meg se láccik!

Ha tud valaki akkor segítsen léccives mert alapból rendészeti suliba vok és ott megkell lenni egy bizonyos testsúlynak és ha nincs meg akk nem vesznek fel főiskolára..:S

szoval olyan tipp kéne amivel gyorsan és hosszú ideig megtudom tartani a súlyom..:D

köszönöm :)

2010. jan. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!