Mitől hízhatnék, ha nem tudok hízni?
r.: 2 kakaós csiga, 0.5l kakaó
t.: csoki
e.: gyümölcsleves, 2 szelet rántott hús, sült krumpli, 2 nutellás palacsinta
u.: 0.5l kakaó tejszínhabbal
v.: 3 szelet fehér kenyér, vastagon teavajjal és mézzel
Első: ez a kaja semmi.
Kérdező: [link]
Csak az izomépítést tartom reális célnak, egyszerűen alkatilag nem tárol a szervezeted zsírt. Én is ilyen vagyok.
Hallod, én is 21 éves vagyok 196cm / 65 kg ami szintén k*rva kevés. nagyon régóta próbálkozok, kondizással mindig feltudtam szedni pár kilót, a max az 77kg volt.
De most elhatároztam h mindent megteszek ismét, minden pénzem beleadom és júliusig a testemtől telhető legtöbb kilót magamra pakolom. Szépen fokozatosan, első hónapokban kipróbálom a "fegyenc edzést" csak h a téli időben elsatnyult izmaim helyrejöjjenek, aztán tavasszal sztem újra kondiba is járok majd. meg változásképpen futni is elkezdek, hátha mégis segít valamit. Az evés része a legnehezebb és a legdrágább. keress vmi egészséges étrendet ha magadtol még nem tudod mit meg hogyan kéne enni, előző linkjén van jó pár. Meg elkerülhetetlen lesz a tömegnövelő vétele is. amugy gyógyászati célra van olyan h: nutridrink keress rá azt is iszok én is turmixba bevágom banánnal meg almával meg joghurtal. sokat tudnék még pofázni, mert olyan alaposan kidolgoztam a következő fél évemet ezen téren, h ha most nem jön össze a hízás akkor hátba harapom magam. :D
Ez pusztán genetika kérdése, nem tehetsz ellene semmit, ha a normális étel (szénhidrát és édesség-cukor) nem segít vegyél izom-tömegnövelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!