Mindenki szenved a halkan szellentéstől?
"kérlek oszd meg velem ezeket a testhelyzeteket."
Én is kísérleteztem, de arra jutottam, hogy fingás fajtájától függ az adott testhelyzetben lévő hangkibocsátás mennyisége, és gyakran nem tudod előre, milyen fajta lesz.
:-D
Az első válaszolóval teljesen egyetértek, pont ezt akartam én is írni, hogy húzd szét.
Amúgy nem értem a nőket, mi az, hogy a fingástól mocskos férfiállat lesz valaki?
Én is nő vagyok, és a férjemmel közösen hódolunk olykor a biológiának. Jót mulatunk közben, egészen meghitt lesz tőle a hangulat. :-D
Persze a társaságban és a nyilvános, zsúfolt helyeken való fingást én sem szorgalmazom, de olyankor meg el lehet vonulni.
Magyarázd el a párodnak, hogy ez természetes. Biztos nem örülne neki, ha emiatt beteg lennél, és hajlandó lesz elviselni a pukit.
Nem is kisérletezek, hogy elmagyarázzam a páromnak. Az alap felfogásával nincs egészen rendben valami. Számára alapból a férfi=mocskos állat. Mindegy, ebbe itt, most ne menjünk bele.
Szóval, ami a spec. testhelyzeteket illeti, olyanokra gondolok, ami az első válaszoló által leírt eredménnyel jár. Szóval, amitől a farpofád kicsit széjjelebb nyílik, és a záróizmokkal nagyon finoman kell játszani.
GreenTea
"Mindenki szenved a halkan szellentéstől?"
Nem, csak aki megérzi a szagát! :D
Egyébként ha nagyon meg akarod úszni a leb@szást, akkor ülj egy fotelbe, a karfák segítségével nyomd bele a segged a szivacsba és mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!