Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért ítélik el a kövér...

Miért ítélik el a kövér embereket? (25L)

Figyelt kérdés

A világon mindenhol sok a kövér ember, és nem mindegyik azért lett kövér, mert lusta disznó és zabál. Nekem hormongyógyszer miatt szökött fel a súlyom, amit iszonyatosan nehéz kordában tartani leadni pedig maga a kín.

Nagyon bánt, hogy ítélkeznek és gúnyolódnak.

2011. dec. 29. 08:47
1 2
 11/12 Combicica válasza:

Azért ítélik el a kövér embereket, mert ők bátran megesznek 1!!! szelet sütit 6 után, sőtt ha úgy adódik beülnek egy pizzériába! Na ezt a diétázó (koplaló) emberek nem teszik meg, nem mennek inkább sehova, csak ne lássák a jó ízűen falatozó,és jó kedvű, nem XS-es ruhát hordó embereket!

Van ismerősöm, aki nagyon nagy darab, de iszonyatos sokat mozog, biciklizik, kajakozik, tele van energiával és nem fogy!

Van XS-es ruhát hordó, soha nem sportoló, nagy étkű ismerősöm, akiről gondolnád hogy semmit nem eszik!

Nem szabad senkit elitélni! Egy kövér ember is lehet igényes, csinos, bár azt nem írtad mégis mennyire vagy kövér! Mert az a nő már kövérnek számít sajnos mostanság, aki 70kg felett van!

2012. jan. 8. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Én lusta disznó vagyok és sokat zabálok. De még senkit az ég világon nem érdekelt ez.
2012. jan. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!