Miért ítélik meg már lassan az embereket a játékos tudásuk miatt?
Nagyon elterjedt a multiplayer játékokba (CS,COD stb.) hogy sokan a statisztika alapján szidják az emberek egymást "láma", "low", "noob" és egyéb elterjedt kifejezésekkel.
Rettentő idegesítő és egyeseknek ez nagyon kiábrándító és a kedvük is szomorú lehet ami kiterjedhet a magánéletükre is. Pl. én mindig rossz voltam ilyen játékokba, semmi érzékem hozzájuk de szívesen játszok velük, de kezd elmenni a kedvem tőle és nagyon felhuzom magam, és rettentően szoktam káromkodni az ilyenek miatt :S Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de kezd szánalmas lenni ami a neten és a szervereken megy :(
Szegény , szomorú emberek , akiket szidnak a jaátékokban..óó de sajnálnivalóak!
csúnya többi, irgumm burgumm!!
Ezek nagypofájú közepes képességű emberkék.
Egy igazi profi játékos nem azért játszik hogy lealázza a másikat, meg hogy beszóljon neki.
Nem tudom én pont az agressziómat vezetem le ezeken a játékokon de senkit nem lámázgatok és ha nekem valamit ír más leszarom rá se figyelek mert az ilyen embert senkinek tartom !
Vagy Bootok ellen játszol :)
A 2.ik vagyok.
Próbálkozz a veled egyszintű játékosokkal nyomulni.Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!