Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Annyit zabálok, hogy nem...

Annyit zabálok, hogy nem birom pénzzel mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fizetésem 3/4 e (100.000ft a fizum lekerekitve ) és ennek a 3/4 ét én egyedül felzabálom havonta mindig pedig nem gyorséttermi kajákra meg nem is kaviára meg minden féle biz baszra hanem rendes k9özépkategoriásra. gondolkoztam már egy gyomor gyűrűn de még mielöt ilyenen járna a fejem megkérdezem tőletek hátha van jobb ötletetek.
2009. máj. 20. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Az 1. vagyok ismét. Erre a helyzetre lenne pont jó, hogy rendeled a kaját, és otthonra zöldség-gyümi. Ha nincs otthon más, akkor a mennyiség is csökkenni fog. Hidd el, én is így csinálom, jelenleg gyeden vagyok. Nekem bejött, már nem jár a kaján az eszem állandóan! :))) És a közérzetem is sokkal jobb!!!
2009. máj. 21. 10:44
 12/15 A kérdező kommentje:
és honann tudjam meg h van -e parazitám?:) am ha van az olyan kellemetlen lenne. de kihez forduljak hogy kiderüljön? bulémiás nem vagyok :)köszike edigi segitségeteket:)
2009. máj. 21. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Hello,

pszichikai oka is lehet a "zabálásnak" Próbáld kideríteni mi állhat a háttérben, menj el egy pszichológushoz.

2009. máj. 21. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
ha evésre gondolsz és mégse vagy éhes akkor kezdj el valamit csinálni takarítás vagy bármi. ha csökkenteni kezded csak szép lassan a kaja mennyiséget akkor egy idő után nem kell olyan sok kaja mert tele leszel egy szendvicstől renszeresen probálj enni reggeli,ebéd,vacsora. :)
2009. máj. 21. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Elmehetsz háziorvoshoz, ott mondd el a panaszaidat, ő kérhet székletvizsgálatot. Abból kiderül.

Belgyógyász

2009. máj. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!