Annyit zabálok, hogy nem birom pénzzel mit tegyek?
Lehet, h jobban járnál, ha rendelnél ebédet meg vacsit (vagy egy menüt) valami kajahordó cégtől, és otthon meg csak nyers zöldséget meg gyümit tartanál (egészséges is).
Hogy tetszik az ötlet?
Keress valami pótcselekvést! Ha nem akarsz sportolni, se sétálni vagy ilyesmi, akkor rágózz. Eltereli a gondolatokat!
Egyébként az ivás nem is rossz ötlet. Ahogy a zabálásra rászoktál, úgy rá fogsz az ivásra is!
Én is arra tippelek, hogy esetleg valami élősködő okozza és attól vagy ennyire éhes mert hiába eszel nem szívódnak fel az anyagok, tehát mintha a hátad mögé dobálnád, és ezért kell a szervezetednek mindig több.
Orvoshoz kellene ezzel fordulnod.
Nem bulimiás vagy véletlenül? Én voltam, 15 kg ment fel egy fél alatt. Te hízol?
A nagyevés hátterében lelki problémák állnak. Keress fel egy pszichiátert. Ne gondold, hogy bármi rosszat gondolok rólad, azért ajánlom ezt, mert ő jogosult gyógyszert felírni, és lehet, hogy átmenetileg arra is szükség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!