Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Annyit zabálok, hogy nem...

Annyit zabálok, hogy nem birom pénzzel mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fizetésem 3/4 e (100.000ft a fizum lekerekitve ) és ennek a 3/4 ét én egyedül felzabálom havonta mindig pedig nem gyorséttermi kajákra meg nem is kaviára meg minden féle biz baszra hanem rendes k9özépkategoriásra. gondolkoztam már egy gyomor gyűrűn de még mielöt ilyenen járna a fejem megkérdezem tőletek hátha van jobb ötletetek.
2009. máj. 20. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, h jobban járnál, ha rendelnél ebédet meg vacsit (vagy egy menüt) valami kajahordó cégtől, és otthon meg csak nyers zöldséget meg gyümit tartanál (egészséges is).

Hogy tetszik az ötlet?

2009. máj. 20. 22:21
 2/15 A kérdező kommentje:
nekem a mennyiség az irritáló :S nagyon sokat eszem hihetelenül sokat :S probáltam azt a modszert ,hogy ivásal hejetesitem de nem jött be csak wc re rohangáltam ki akkor . am még a sulyomon se látszik meg de mindig éhes vagyok
2009. máj. 20. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Keress valami pótcselekvést! Ha nem akarsz sportolni, se sétálni vagy ilyesmi, akkor rágózz. Eltereli a gondolatokat!

Egyébként az ivás nem is rossz ötlet. Ahogy a zabálásra rászoktál, úgy rá fogsz az ivásra is!

2009. máj. 20. 22:33
 4/15 A kérdező kommentje:
az ivás alat nem alkoholizálásra gondoltam :) am a pot cselekvés pl sport attol még éheseb leszek és a rágozástol méginkáb :D
2009. máj. 20. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kicsit össze kellene szedni magad,mert ha nem teszel semmit,akkor a helyzet sem fog változni. Igenis sportolj és egyél sok-sok gyümölcsöt!! Az elején biztos nehéz lesz,de majd picit össze szűkül a gyomrod és akkor éhes sem leszel annyira. Akaraterőd legyen,valamit valamiért. Gyomorgyürüt ha jól tudom csak bizonyos kg felett ültetnek be.
2009. máj. 20. 22:51
 6/15 anonim válasza:
100%
Próbálj alacsony GI-s ételeket enni(glikogémiás szint),tehát ne rizst és kenyeretstb , barna rizs teljes kiörlésű kenyér stb, ettől kevésbé leszel éhes, lassan szívódik fel.
2009. máj. 20. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy vmi élősködő van a beleidben? De most komolyan, nem azért mondom, mert bántani akarlak, belgyógyász vagyok. És mivel írtad, hogy nem látszik rajtad, de a késztetést érzed az evésre, ez ennek eléggé gyakran a jele lehet.
2009. máj. 20. 23:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
"az ivás alat nem alkoholizálásra gondoltam" --> én sem :))
2009. máj. 20. 23:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra tippelek, hogy esetleg valami élősködő okozza és attól vagy ennyire éhes mert hiába eszel nem szívódnak fel az anyagok, tehát mintha a hátad mögé dobálnád, és ezért kell a szervezetednek mindig több.

Orvoshoz kellene ezzel fordulnod.

2009. máj. 20. 23:27
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem bulimiás vagy véletlenül? Én voltam, 15 kg ment fel egy fél alatt. Te hízol?

A nagyevés hátterében lelki problémák állnak. Keress fel egy pszichiátert. Ne gondold, hogy bármi rosszat gondolok rólad, azért ajánlom ezt, mert ő jogosult gyógyszert felírni, és lehet, hogy átmenetileg arra is szükség lehet.

2009. máj. 21. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!