Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 42 éves nő vagyok. Nem eszem...

42 éves nő vagyok. Nem eszem többet másoknál, esténként mégis felfúvódom. Ez azt jelenti, hogy sok a savam? Mi okozhatja a felfúvódást? Hogyan táplálkozzak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha érdemi segítséget szeretnél, fordulj orvoshoz.
2011. dec. 20. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Bélflórát kell helyreállítani, [link]
2011. dec. 20. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem a mennyiség a lényeg, inkább, hogy mit eszel. A felfújódás leggyakoribb okai emésztőenzimek hiánya és epebajok, jobb lenne ha felkeresnéd a háziorvosod a problémával.
2011. dec. 20. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezzel a problémával mindenképpen szakemberhez kel fordulni: DIETETIKUShoz.
2011. dec. 20. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is iilyen jellegű problémáim vannak kb. 15 éve. Több, mint félmillió forintot fordítottam arra, hogy kikértem több ORVOS? véleményét. Egyik sem tudott semmit sem mondani. Pedig minden tünet stimmelt. Akkor még visszafordítható lett volna, azonban mára kiderült, cukorbeteg lettem valószínűleg.

Elsősorban a cukros dolgokat (a cukor a világ legmérgezőbb vegyülete szerintem, rosszabb mint a cigaretta, meg az alkohol, remélem Nemzeti Csokibolt is lesz...) kellene nélkülöznöd szerintem, aztán majd meglátjuk egy hónap múlva fennállnak-e még a problémáid.

Jobbulást, hasonló korú férfi.

2016. szept. 14. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!