Gyors hashajtó hatású ételeket tudtok ajánlani? Ami 1-2 órán belül hat?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos! :-( Kérlek válaszoljatok,amint tudtok. Fontos: OLCSÓ LEGYEN! Köszönöm!2009. máj. 18. 14:00
11/16 anonim válasza:
Mályva tea, igaz este lefekvés elött iszod meg, reggelre biztos a hatás.
12/16 anonim válasza:
Nekem az mindig segít, ha éhgyomorra iszok cola light-ot:)
13/16 anonim válasza:
Szilvalekvár. De nem az a bolti fajta, hanem a házi.
Egy jó evőkanállal be a szájba, addig rágni, amíg már szinte magától folyik le a torkodon. Nálam 10 percen belül hat.
14/16 anonim válasza:
Ja? És van még egy gyors és olcsó módszer, bár én nem szeretem alkalmazni. Sós víz.
5 dl vízben oldj fel 2-3 evőkanál sót, aztán szép lassan kortyold el. Ne egyszerre, mert rögtön kihányod. A hatás fél órán belül jelentkezik.
15/16 anonim válasza:
Én egy nagyon erős kávéval mindent meg tudok oldani, igaz elég nagy adaggal szoktam ezt tenni, esetleg kimegyek az erkélyre dohányozni, és pár perc alatt megvan a hatás,de ez persze személyenként változó, ha nem akar hatni csinálok pár felülést és máris beindult a folyamat. A szenna tea valóban nagyon hatásos,de nem szabad a megadott mennyiséget túl lépni,tehát erősebbre csinálni,mint ahogy le van írva,mert meg is hányat nem csak gyors székletet okoz. Elvileg reggel langyos citromlés víz is jó,de nekem nem sokat ért. Zöldtea szintén működik egy darabig.
16/16 anonim válasza:
Nálam a Pepsi tuti azonnali siker. Még fél pohárnál sem járok és máris futok. Főleg éhgyomorra működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!