Miért van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
182 cm magas fiú vagyok,és 60 kiló.Étvágyam sincs,pedig súlyzózók is,mozgok is,és el el kap néha ilyen fáradtság.2011. dec. 5. 20:21
1/1 anonim válasza:
Látom ott van kulcsszónak, hogy rák. Na, azt szerintem kizárhatjuk :) Inkább gondolnék pajzsmirigy rendellenességre. Nagyon vékony vagy, de ez lehet sima genetika is. A szüleid milyen alkatúak/milyenek voltak ennyi idősen? Edz minden nap, és utána egyél egy jó kalóriadús ebédet/vacsit. Ha nincs étvágyad, arra találhatsz különböző étvágynövelőket, de talán érdemes lenne elmenned a dokihoz egy általános kivizsgálásra :) De legalább egy vérkép kellene.
Nekem is ez a fáradtság volt a bajom,mellé jött még az, hogy nagyon fázós voltam. Ami szintén pajzsmirigyes dolog, de kiderült, hogy semmi, szimplán tápos vagyok :D Szerintem ne aggódj:)
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!