Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van ez szerintetek?

Miért van ez szerintetek?

Figyelt kérdés
182 cm magas fiú vagyok,és 60 kiló.Étvágyam sincs,pedig súlyzózók is,mozgok is,és el el kap néha ilyen fáradtság.
2011. dec. 5. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Látom ott van kulcsszónak, hogy rák. Na, azt szerintem kizárhatjuk :) Inkább gondolnék pajzsmirigy rendellenességre. Nagyon vékony vagy, de ez lehet sima genetika is. A szüleid milyen alkatúak/milyenek voltak ennyi idősen? Edz minden nap, és utána egyél egy jó kalóriadús ebédet/vacsit. Ha nincs étvágyad, arra találhatsz különböző étvágynövelőket, de talán érdemes lenne elmenned a dokihoz egy általános kivizsgálásra :) De legalább egy vérkép kellene.

Nekem is ez a fáradtság volt a bajom,mellé jött még az, hogy nagyon fázós voltam. Ami szintén pajzsmirigyes dolog, de kiderült, hogy semmi, szimplán tápos vagyok :D Szerintem ne aggódj:)

18/L

2011. dec. 5. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!