Mindennap 3 túrórudi (pöttyös), vagy kb 2-3 kindertejszelet az egészségtelen?
És még az lenne a kérdésem, hogy
ha mindig krumplit eszek, legalább is sokszor csak krumpli(vagy rizs) van köretnek, az mennyire baj a szervezetnek?
Ha tudnád, hogy mennyi mindenről mondtam le:D és hogy miket eszek, és már miket nem tudok enni pl felvágottat sem eszek már. és nem is akarok. már undorodom attól.de így már nem tudom ,hogy mit egyek, ami nem káros. nem készíthetek mindig különleges ételeket, még annyi pénzem nincsen sajnos. na meg azért nem csak ebédet kellene akkor csinálnom.
Én még nem éreztem amúgy rosszullétet a túróruditól.
Egyedül a sajtburgertől voltak hányingereim. Na arról tényleg önszántamból lemondtam.
A többi már nem megy ilyen egyszerűen.
Mondjuk a vaj vs margarin párbajban sztem egyértelmű hogy a vaj ez sosem fog már számomra megváltozni:D(Az legalább nem műanyag)
Én azt javasolnám hogy vegyél termelői mézet és ha nem iszod meg a napi 2 liter vizet akkor azt is korrigálni kéne, ugyanis amikor iszok rendesen nem kívánom az ilyen műsz@rokat annyira. Természetesen a víz is legyen jó minőségű, olyan mely számodra ízletes. Én se tudok meginni a csapvízból 2 litert. pfuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!