Mi a véleményetek az oxigénnel dúsított ásványvizekről?
Keves Kérdező!
A vélemyénem az, hogy teljesen felesleges ilyen vizeket vásárolni, (gondolom drágák)! A vízben oldott gázokat a tested nem fogja tudni felhasználni, egyszerűen, tök felesleges. Ha sima buborékos ásványvizet iszol, az vagy fent, vagy lent távozik, de nem szívódik fel(baj is lenne).
Épp a héten vettünk két kis palackkal, kipróbálni, hogy milyen. Ez olyan üveg mint a szódásszifon, és az van ráírva hogy közvetlenül a szájba kell nyomni, így benne marad az összes oxigén. Pohárba is lehet, de a negyede nagyon gyorsan kiszáll belőle.
Amúgy annyira nem jött be, valami furcsa utóíze van, és kizárólag hidegen jó.
Köszi a választ!
Olyat én is vettem már, Oxymix azt hiszem a neve. Az az egy problémám volt, hogy kétszer is vettem egész zsugorral és volt olyan palack, amelyik eresztett. Úgy már drága tényleg, ha a fele kifolyik.
Vagy vegyél egy viztisztitot vagy lehet venni oxigenizálot is.
Mindenképp jó dolog.
Hosszu távon.
Utána járok az oxigenizálónak, arról még nem hallottam.
Köszi!
Kimásoltam egy részt az oldalról. Csak kíváncsi voltam mások véleményeire és esetleges tapasztalataira.
www.oximix.hu
Az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását úgy fejti ki, hogy az oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal eljut a létfontosságú szervekbe, az izmokba, szövetekbe, sejtekbe, megszüntetve ezzel azok oxigénhiányát.
Ez a folyamat tízszer hatékonyabban zajlik le, mint a légzés során történő oxigénfelvétel.
Egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 40 mg/l oxigén tartalmú vízzel érhetünk el.
A 40 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Köszönöm, kedves Kérdező, hogy válaszoltál! El is olvasgattam, semmiről nem akarok úgy véleményt mondani, hogy nem tudom mit állít! Van némi előképzettségem, és a véleményem az, hogy nagyon erősen ferdített PR szöveg az, amit leírnak. Előszöris, azt állítják, hogy a gyomor, bél nyálkahártyáján keresztül szívódik fel az oxigén, ráadásul 10szer hatékonyabban! Hááát, azért ha ez így lenne, akkor nem a tüdőnkkel lélegeznénk, hanem nyelnénk a vizet, mint a halak... Az indoklás a továbbiakban, hogy megszünteti az oxigénhiányt a sejtjeinkben. Dehát, nincs is oxigénhiány a sejtjeinkben kérem! Miért lenne?! A tüdő lélegez, és az eljut a megfelelő helyre, semmi szükség vízben oldott oxigénre... Amit alább írnak, hogy megmágnesezik a vizet, megváltoztatják a fizikai szerkezetét... Hát azzzz már erősen túllépi a jóízlés határait!
Elnézést, senkit nem akarok eltántorítani ettől a víztől, csak ebben a gazdasági helyzetben erősen megkérdőjelezhető, hogy erre kell e költeni a pénzt, hisz ez a víz teljesen hasztalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!