Mi a véleményetek az Oximix nevű oxigénnel dúsított vízről? (www.oximix.hu) Megéri? Tapasztalatotok?
"Általánosan ismert, hogy oxigént a légzés során a tüdőnkön keresztül vesszük fel. Kevésbé ismert, hogy képesek vagyunk az italainkban levő oxigént is hasznosítani.
Az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását úgy fejti ki, hogy az oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal eljut a létfontosságú szervekbe, az izmokba, szövetekbe, sejtekbe, megszüntetve ezzel azok oxigénhiányát.
Ez a folyamat tízszer hatékonyabban zajlik le, mint a légzés során történő oxigénfelvétel.
Egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 40 mg/l oxigén tartalmú vízzel érhetünk el. A 40 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat." (www.oximix.hu)
én szakácsnak tanultam és volt az óráim között egy olyan óra, hogy élelmiszer és ital ismeret.
ott az tanították nekünk, hogy az oxigénnek dúsított víz antioxidáns hatású, javítja a szervek oxigén ellátottságát és nagyon sok mindent. az egészre nem emlékszem, de azt tudom, hogy a tankönyvem és a tanárom is pozitívan nyilatkozott a hatásairól. szerintem ártani biztosan nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!