Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fogyasztottatok már oxigénnel...

Fogyasztottatok már oxigénnel dúsitott vizet?

Figyelt kérdés
ha igen milyen betegség miatt és éreztél e tőle változást?
2010. nov. 27. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
nagymamám igen...fullad rendszeresen, már egy kis sétától is, és igen segített neki, nagyon sokat, megszünt tőle a fulladása, vagy legalábbis minimalizálódott. csak ajánlani tudom.
2010. nov. 27. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
tudod mi az?Szóda, semmi más, ez egy nagy átverés, jó sok pénzt kiadsz érte, mert marha drága!!!
2010. nov. 27. 16:32
 3/5 Ájhevnó ***** válasza:

Annyi helyen láttam már, hogy utánaolvastam, hogyan is ez az oxigénes víz divat.

A pozitív tapasztalatok valószínüleg a placebó hatásnak köszönhető, aminek valóban fontos szerepe van a gyógyulásban.

Nem látom be, hogy ha meg is oldják, hogy hogyan oldjon a víz több oxigént, élettanilag hol segíthet ez a sejtek oxigenizációjában. Főleg, mert a tápcsatornán keresztül felszívott anyagokat a vénás vér viszi tovább, tehát mielőtt leadhatna bármit is, előbb eljut a tüdőbe, ahol tudjuk mi történik.

Az oldott oxigénnek ráadásul fel sem kell szívódnia, mert a méretéből és appolaritásából adódóan átjut a membárnokon. A vér sem tud több oxigént szállítani oldott formában, ha megfeszülünk sem.

A "bizonyítást" olvasva a hozzáértő könnyen rábukkan a közismert tények és a féligazságok keverékére, míg egy laikus elfogadja azt.

Ennek ellenére épp a placebó miatt használható, de egyszerűbb, ha a kifogyott plackba új ásványvizet töltenek, és nem megveszik az újat jó pénzért.

2010. nov. 27. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyad, ártani nem árt, ha hiszel benne plácebónak jó. A fulladás az sokszor pszichés egyébként.
2010. nov. 29. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.én migrénemre innám.
2010. nov. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!