Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek kettőnk közül ki...

Szerintetek kettőnk közül ki eszik változatosabban és egészségesebben?

Figyelt kérdés

Az én étrendem általában:

reggeli: csoki müzli, tej

délelőtt: ropi, vagy hasonló harapnivaló

ebéd: húsleves sok tésztával, csirkepaprikás nokedlivel

délután: egy kis tálka gyümölcs

vacsora: kenyér, vaj, szalámi

Szerintem ez az amit a legtöbben esznek manapság. Annyit eszek, mint mások, mégis minden évben beteg leszek influenzaszezonban, és úgy érzem, hogy fáradt vagyok, és kedvetlen. A nővérem néhány éve azonban életmódot váltott, sose beteg, tele van energiával, nem értem miért, lehet hogy ő tud valamit amit én nem, vagy csak véletlen. Együtt tornázunk, de amíg ő 40 percig is képes ugrálni, én egy negyed óra után lefáradok. Nem értem, pedig én eszek normálisan úgy ahogy a nagy átlag!

Az ő étrendje úgy általában:

reggeli: zabpehely, tej, 100%-os gyümölcslé

délelőtt: joghurt kókuszreszelékkel, banán, egy maroknyi diákcsemege

ebéd: húsleves tészta helyett teleszedi a tányérját rengeteg hússal és zöldséggel, paprikás csirke rizzsel

délután: alma, egy maroknyi pattogatott kukorica, joghurt

vacsora: 4 szelet puffasztott rizs, sonka, egy paprika, uborka, paradicsom

És a vicc, hogy kiszámoltam,hogy ő eszik több kalóriát egy nap, és mégis ő a vékonyabb, csinos, és nincs rajta narancsbőr sem, pedig ezelőtt rajta is volt!

2011. nov. 26. 09:57
 1/4 anonim válasza:
Ez komoly? Azért a nővéred a fittebb meg a vékonyabb mert egészségesebben táplálkozik.És azért nincs rajta narancsbőr, mert írtad, hogy életmódot változtatott, meg ugye a 40 perc torna.
2011. nov. 26. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez? Ha te is látod, h ő egészségesebb akkor nem egyértelmű, h az ő étrendje és életmódja a jobb? Az meg, h a "legtöbben ezt eszik", mint te az a legrosszabb hozzáállás.
2011. nov. 27. 09:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Kezdek rájönni, hogy így van, csak a mi családunkban mindent kenyeret kenyérrel, tésztát tésztával kell enni, amiket egyébként utálok, de mivel nincs más ezt kell legyűrni valahogy. Mikor úgy döntött, hogy ő változtat, akkor mindenki fenyegette, hogy beteg lesz, meg hiánybetegségei lesznek amiért ezeket nem eszik ilyen dolgokat, nem túlzok, hogy mindenki halálra cikizte nálunk, erre meg kiderült, hogy ő választott jól, és most már én irigykedek rá, amiért benne volt bátorság változtatni.
2011. nov. 28. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Elismerésem a tesódnak, hogy kibírta a cikizést és kiállt az álláspontja mellett. Velem ugyanez van. Én is áttértem egy egészségesebb életmódra és a család folyton piszkált, h nem eszek rendesen. De az egészségem sokkal jobb, mint az övéké, úgyh ennyi....
2011. nov. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!