Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan aki nem fogyaszt...

Van olyan aki nem fogyaszt itt lisztet és cukrot?

Figyelt kérdés
Miért? Mióta? Környezeted hogy reagált az életmódváltásodra? Jobban érzed magad, mióta váltottál?
2011. nov. 25. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amikor cukrot említünk, akkor nem a szénhidrátra gondolunk.
2011. nov. 25. 19:42
 12/22 anonim válasza:
Én nem eszek lisztes és dolgot, több mint 6 éve és igen, a betegség miatt.
2011. nov. 25. 19:54
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
A cukor az szénhidrát :D
2011. nov. 25. 20:40
 14/22 A kérdező kommentje:
19.42 Az utolsónak teljesen igaza van, a cukor az egy egyszerű szénhidrát. Nyugodtan utána lehet nézni a biológia könyvben! :)
2011. nov. 25. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:

De van egyszerű és összetett szénhidrát is.

Ha cukrot említünk, akkor nem feltétlen a szénhidrátra gondolunk. Aki pedig buta, az ne okoskodjon, drága kérdező. És ne csak biológiát tanulj, hanem pl kémiát is. (egyszerű-összetett szénhidrátok)

2011. nov. 25. 20:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem olvastad el, hogy mit írtam... Mert tisztában vagyok az egyszerű, és az összetett szénhidrát fogalmával. A kristálycukor az egyszerű szénhidrát, löketszerűen felnyomja a vércukrot. A gyümölcs, zöldség és társai azok összetett szénhidrátokat tartalmaznak. Most ne kezdjünk el a minden bogár rovar de nem minden rovar bogár problémán veszekedni...De egyébként erősen eltértünk a kérdéstől, mert egyáltalán nem azt akarta megtudni senki, hogy milyen szénhidrát a finomított cukor és mit okozhat....
2011. nov. 25. 21:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Én válaszoltam a kérdésedre, remélem feltűnt. De egyből jött ide valaki okoskodni, hogy hát mindenbe van szénhidrát.

De a szénhidrát és a cukor akkor sem ugyanaz.

A kérdésedet úgy kell értelmezni, hogy eszünk-e pl kristálycukrot.

Ha szénhidrátra lettél volna kíváncsi, akkor úgy írod..

2011. nov. 25. 22:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Szia! Teljesen igazad van, sajnálom, hogy ahelyett hogy megköszöntem volna, hogy hasonlóan gondolkozol mint én, ahelyett leálltam beszélgetni egy tipikus szemellenző beállítottságú emberrel, aki sosem tudná megérteni, hogy mit miért csinálunk úgy ahogy teszünk. Én is úgy gondoltam, hogy érthetően feltettem a kérdést, és logikus hogy kiket várnék válaszra, de ehelyett jött az első két komment, meg a 3. válaszoló második mondata, és azért az ilyen eleve felhúzza az ember agyát, még ha megpróbálja poénnal is elütni a dolgot. Remélem nem haragszol, és köszönöm a válaszaidat, szerintem hasonlóképp gondolkozunk.
2011. nov. 26. 07:02
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem baj, hogy a cukor teljes szénhidrát :D. 10 dkg kristálycukorban 100 gr szénhidrát van, semmi más.
2011. nov. 26. 17:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan jöhetünk azzal, hogy a minden cukor szénhidrát, és nem minden szénhidrát cukor.
2011. nov. 26. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!