Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan aki nem fogyaszt...

Van olyan aki nem fogyaszt itt lisztet és cukrot?

Figyelt kérdés
Miért? Mióta? Környezeted hogy reagált az életmódváltásodra? Jobban érzed magad, mióta váltottál?
2011. nov. 25. 16:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy akkor mit eszik, semmi tészta, semmi kenyér, semmi süti. Húst hússal??
2011. nov. 25. 16:12
 2/22 anonim ***** válasza:
A sóférgek.
2011. nov. 25. 16:12
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Aki lisztérzékeny és cukorbeteg. Nincs az a bolond aki magától váltana ilyen hüleségre.
2011. nov. 25. 16:18
 4/22 anonim ***** válasza:
Közlöm, hogy a cukorbetegek fogyaszthatnak cukrot!
2011. nov. 25. 16:19
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
én 4 éve nem eszem ilyesmit
2011. nov. 25. 16:19
 6/22 anonim ***** válasza:
52%

Én sem eszek ilyeneket.

Reggelire eszek zabkását gyümölccsel, ebédre húst és zöldséget, vacsira gyümölcsöt.

Pl tésztát 3 éve nem ettem.

2011. nov. 25. 16:21
 7/22 anonim ***** válasza:
Én igyekszem minél kevesebbet, de anyáék nem hagyják, hogy ne egyek. Mindig benyomnak valami liszteset.
2011. nov. 25. 17:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Mindenki fogyaszt cukrot, hisz ch a húsokon kívül mindenben van.

Tej, joghurt, zab, gyümölcs, zöldség, stb... ezek mind tartalmaznak cukkert.

2011. nov. 25. 18:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Utolsó ott a pont, teljesen igazad van! Természetesen a zacskós kristálycukorra, és egyéb műcukrokra gondoltam (de azt hittem így fogjátok értelmezni), nem arra ami az anyatermészet megteremtett nekünk az ételekben. :) Cukrok nélkül hamar feldobnánk a talpunkat ez egyértelmű, aki egy kicsit is ismeri a test működését. :D
2011. nov. 25. 18:37
 10/22 A kérdező kommentje:
Másodiknak nemcsak a sóférgek, hanem az összes állat, akik sosem találkoznak emberrel, azok nem fogyasztanak finomított lisztet és cukrot. :D Én még nem láttam, hogy akárhol fellelhető lenne ez a két hihetetlen "csodaszer" a boltok polcain kívül. :)
2011. nov. 25. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!