Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítség! Mit tegyek?

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete nem volt székletem! Kaptam beöntést egy 30 perce és nem jött ki semmi csak a pocakom nőtt meg hatalmasra! Félek mit tegyek?
2011. nov. 20. 13:47
 1/10 A kérdező kommentje:
senkinek nincsen valami ötlete?
2011. nov. 20. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyél olyat amiben van sok rost pl zabpehely olyat ami nem cukrozott szóval natúr zabpelyhet tejjel. sok c vitamin grammnyi mennyiségben igyál sok folyadékot 2-3 litert naponta legalább.szerintem ez segít majd :)
2011. nov. 20. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Miket eszel?
2011. nov. 20. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
én reggelire szoktam enni natúr zabpelyhet de én szoktam mindig tenni bele banánt is de azt neked most nem ajánlom mert a banán is megfogja a székletet. de igazából mindent megeszek nem vagyok válogatós :) csak a cukrot finomított dolgokat gyors kajákat mint pl a zacskós leves és persze az üdítőket száműztem az életemből kb 2-3 éve. de én neked azt tanácsolom hogy jó sok gyümölcs zöldség minél több rost teljes kiőrlésű kenyér mindenféle teljes kiőrlésű dolog. jó sok folyadék ezek csak javítják az emésztést van még ugye korpás kenyér zsemle. az étkezési korpa is jót tesz az emésztésnek. a c vitamint azért javasoltam mert az is lazítja a székletet valamennyire de az is igazából csak grammnyi mennyiségben fejti ki a hatását. én van hogy naponta 5-6 grammot is szedek c vitaminból.
2011. nov. 20. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
ja és minél több testmozgás azt elfelejtettem :)
2011. nov. 20. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de még mindig nem jön ki! Most adjak még egyet magamnak? Mi van ha az is benn marad????
2011. nov. 20. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
hát én azt mondom próbálkozz bár nem tudom hasad fáj e vagy nem mert ha nem fáj akkor nagy baj nincs még szerintem. próbálkozz lehet reggelre már sikerül. esetleg még masszírozás a has tájékán. más most hirtelen nem jut eszembe
2011. nov. 20. 16:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem fáj csak nagyon nagy a hasam :( Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 20. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ő majd szakszerűen kipucol. Az gáz, ha nem jött ki semmi, mert most már a beöntős vízzel is teli van a hasad. :(
2011. nov. 20. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:

glaubersós víz

zabpehely aszaltszilvával kefírrel

kefír szilvával

lehet hogy most sokan lefognak pontozni de egyél meg kb 20-25db édesítőszert nekem ezt javasolták és bevált

2011. nov. 20. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!