Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csokifüggő vagyok?!

Csokifüggő vagyok?!

Figyelt kérdés

Naponta legalább egy táblával elfogyasztok, van hogy többet is. Eddig 2,5 tábla/nap a rekord. Teljesen függőnek érzem magam, ha az éjszaka közepén megkívánom, és nincs itthon, képes vagyok elmenni a non-stop boltba és venni. Próbáltam már "leszokni" róla többször is, de valahogy sose tudom megállni, hogy ne vegyek. Ez így megy másfél-két éve. Mellette rendszeresen táplálkozok, nincs felborulva az étrendem. Hízni se hízok tőle (52 kg vagyok és 168 cm). Valahogy le szeretnék állni a csokival, mert csak nem egészséges, meg egy csomó pénzem elmegy rá. Hogy szokhatnék le róla? :/

Előre is köszi a válaszokat!

19/L

2011. nov. 12. 12:39
 1/3 anonim válasza:
önuralom kérdése
2011. nov. 12. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam még 1 éve :) Aztán most már szinte ki nem állhatom a csokit :) Az elsőnek van igaza, önuralom kérdése. Szedj C-Vitamint, ha csokit kívánsz egyél gyümölcsöt, legyél vegetáriánus és menni fog! Ha nagyon csokit kívánsz, akkor egyél karobot, annak kicsit hasonló az íze, és ha gyömülccsel, rizzsel, sok tejjel eszed akkor enyhíti. De lehet, hogy simán a gyümölcshiány okozza ezt, bár az tényleg kicsit durva, ha éjszaka is leugrasz :) Bár nekem egy éve még olyan is volt hogy 3 táblát megettem egy nap rosszullét nélkül. Emellett a csípős ételekre szoktam én át pótcselekvésként, arra ugyanúgy rá lehet szokni, viszont semmi káros hatása nincs. (Max annyi, hogy néha nem érzem már erősnek azt az ételt, amit más annak szánt xD) Egyébként komoly dolog a csokiüggőség, amikor függő voltam, ideges voltam ahányszor nem volt meg a napi adag... A többi ember miatt is megéri leszokni :)

18/F

2011. nov. 12. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
*adagot
2011. nov. 12. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!