Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fog implantátumokat ültettek...

Fog implantátumokat ültettek be. Hónapokig csak nagyon pépeset, folyékonyat ehetek/ihatok. Mit vegyek, amiket fogyaszthatok és nem alakul ki hiánybetegség? A főzést ritkán tudom megoldani, így ez nem jön számításba.

Figyelt kérdés
Köszönöm.
ma 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek húslevest főztem, leturmixoltunk mindent belőle, úgy ette, a húst is. Bár azt mondod, hogy ritkán tudsz főzni. Ha van nagy fagyasztód, akkor sok levest tudsz főzni, eltárolni, így akár jó lehet. Ha veszel hozzá grillcsirkét azt bele tudod turmixolni a lébe frissen, amikor iszod.

Egyébként különféle smoothiek jutnak most eszembe, avokádóval pl. elsőre furcsának tűnik, de megoldható, hogy finom is legyen és nagyon gyors elkészíteni

ma 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Pici fagyasztóm van.

Bár a gyümölcsös smoothie megoldhatónak tűnik, de zöldségest lehet venni valahol, aminek nem keserű az íze?

ma 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy venni lehet-e azt nem tudom sajnos, én magunknak csináltam, ha gyümölcsökkel kevered elég finom tud lenni. Avokádónak, spenótnak, madársalátának elég semleges íze van szerintem, ezekből nem lesz keserű, ha gyümölcs mellé rakod. Elkészíteni is egyszerű, akár egy botmixerrel is megtudod csinálni. Tudsz tenni hozzá egy kis zabot is, hogy laktatóbb legyen.
ma 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem smoothie-t venni nagyon drága lenne hosszabb távon. Inkább otthon csinálj magadnak.
ma 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!