Mi a jó a bulimiában?
Sosem értettem mért jó valakinek hogyha meghánytatja magát.. jójó lehet hogy fogyni akar de ííííggy??? -.-
Valaki értelmes magyarázza már el hogy mi a jó benne..
Istenkém még egy valaki aki azt hiszi az evési zavarok azonosak a divat diétákkal.
Sem a bulémiás sem az anorexiás nem egészséges. mind kettő pszichés evési zavar. Rossz az önképe, önértékelési zavara van. Legyen akármilyen vékony ő kövérnek látja magát. NEM JÓ NEKI és NEM FOGYÓKÚRÁS divat a dolog.
Súlyos életveszélyes állapot.
Ha valaki hányatja magát az nem egyenlő a bulémiával.
A bulémia pszichés betegség.
Többnyire bűntudat. Aki bulímiás, az általában szeretne fogyni, de nem bírja megállni a finomságokat, egyáltalán az evést. Mértéktelenül behabzsol, aztán, mivel emiatt bűntudata van, irány a wc... ez előfordulhat párszor, de ha valakinél már zabálás/hánytatás van minden étkezésnél, azt hívják bulímiának.
Ha mélyebben belemegyünk, az alacsony önértékelés, önutálat, (ön) szeretet hiánya okozza a habzsolásokat, ezzel okoz magának a bulímiás örömérzetet. Csakhogy, gondolj bele, milyen érzés lehet ez... én szerencsére nagyon erős gyomrú vagyok, így kevés alkalommal jött ki minden, de utána alíg bírtam felkelni, annyira legyengültem. Ezt szorozd meg...hmm..napi 3? 5? szóval ez egyáltalán nem jó, hanem egy pszichés betegség. Remélem válaszoltam a kérdésedre :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!