Ez mitől lehet? Mi ez egyáltalán?
Nem vagyok orvos, de nekem is így kezdődött.Mármint a reflux.Meg rossz közérzet.Néha szédülök, émelygek, a sav szétmarja a torkomig ami létezik.Nyelőcső, torokégés.Ráadásul egy olyan hétvége után lettem rosszul amit végigbőgtem.Ennek a betegségnek rossz életmód, stressz a legfőbb okozói.Igaz én nem hánytam, csak hányingerem volt.
Kezelhető betegség,bár lehet kicsit hosszabb idő amíg a neked megfelelő gyógyszerhez jutsz.Persze csak ha valóban erről van szó.Én négy hónapja "kaptam el".Irány a háziorvos és azonnal utaljon gasztroenterológiára mielőtt kiszáradsz!!!!!
Ráadásul én is hánytattam magam, mondjuk nem ennyire, csak ha ittam, egyszerűen nem bartam.Ez felmarja nyálkahártyát.Holnap az orvosnál kezdj, szerintem tipikus tünetek, és ha lehet kísérjen valaki.Szegénykém:(((
Próbálj meg citromfű és levedula teát inni, vagy Valeriánát szedni az idegeidre, tényleg segíteni fog valamit.
Az ezerjófű és a tárnicsgyökér pedig étvágygerjesztőek, de valamit majd kezdj magaddal, mert ez nem állapot.
Kéne neked egy nagy baráti beszélgetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!