Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13 évesen 160cm 45kg?

13 évesen 160cm 45kg?

Figyelt kérdés
Tegnap mértek minket suliban én 160cm és 45kg voltam.Az lenne a kérdésem hogy ez a magasság és súly normális ilyen korban?Csak mert az osztálytársaim(lányok)ugyanilyen magasak és 50-60kg.Pedig ha összehasonlítom magamat velük nem látszanak kövérebbnek.Vagyis szerintem..mert ők néha megjegyzik hogy milyen vékony vagyok,meg hogy csontkollekció,gebe,anorexiás..stb.Pedig nem vagyok vékonyabb mint ők..Akkor ez a súly és magasság most normális vagy nem?Előre is köszönöm a válaszoklat.
2011. szept. 20. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Te egy ilyen alkat vagy.

Vannak ilyen alkatú emberek és ha nem azért vékonyak, mert éheztetik magukat akkor nincs ezzel semmi gond.

Ha egészségesnek érzed magad egyébként, akkor semmi gond.

2011. szept. 20. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Amúgy nem,nem éheztetem magam:)Sőt soha még csak fogyókúrába sem kezdtem..Rendszeresen járok sportolni de nem azért hogy fogyjak vagy valami csak mert jól esik.
2011. szept. 20. 17:06
 3/6 anonim válasza:
Én 12 múltam ,mégcsak 150 cm,40 kg vagyok bár én vagyok a legkisebb az osztályba,de nyugi a jóból kevés(kicsi) is elég ;) :)
2011. okt. 8. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:

:)

Köszi a választ :)

2011. okt. 9. 11:58
 5/6 anonim válasza:
őszintén megmondom én mindig is egy vékony alkat voltam . 16 éves vagyok 160 centivel és 45 kgval .. tény hogy nagyon kevés ez . annyi idősen amennyi te voltam 33 kg voltam . úgyhogy örüljél neki hogy elérted a 45öt . :)
2012. febr. 8. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
13 évesen 33kg voltál?Jééézusom.És most vagy 45?tényleg?Hízzál!!!:)
2012. febr. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.