Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Borzasztó nehezen tudok hízni, enni nem szeretek, ha éhes vagyok, olyankor is alig van pár dolog, ami jólesik. Milyen olyan ételek vannak, amelyek hízlalnak? kenyér, tészta, ezeket tudom. Napi hány étkezés lenne ideális? Milyen egy "normális" adag étel? Nem vagyok anorexiás, nem látom magam kövérnek, sőt, tisztában vagyok vele, hogy sovány vagyok, de enni mégsem szeretek. 160 cm és 45 kiló, 20 éves lány vagyok
2009. márc. 31. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Inkább izmot pakolj magadra, ne zsírt...

Egy löttyedt segg se nem szép se nem izgató se nem egészséges.

Sportolj valamit rendszeresen, az megoldja a problémádat.

2009. márc. 31. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
És inni? Igyál cukros dolgokat (lehetőleg ne szénsavasat), pl. szörpöt. Próbálj napi ötször enni, még ha keveset is. Mindenképpen reggelizz, lehet, hogy elsőre nehezen megy, de egy idő után meg fogod szokni. Az lehet akár egy szelet kenyér is, mindegy mennyi, csak hogy szokjad. Amúgy a késő esti órákban való evés hízlal a legjobban.
2009. ápr. 1. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű dolog hízni:

kelj korán, és reggelizz. utána egész nap éhesebb leszel, többet is eszel.

kora reggel néhány keksz kis kapucsínóval pl. segít amíg rászoksz a reggelizéshez.

2009. ápr. 2. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

esküszöm irigyellek valamilyen szinten :(

igyál cukros üditőt, egyél csokit, jó zsíros, nehéz kajákat... de azért ne vidd tulzásba... amint van rajtad egy kis hús dolgozd át izommá..

2009. ápr. 2. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat. ne irigyeljen a negyedik hozzászóló. egyáltalán nem könnyű, ráadásul mindenki úgy érzi hogy ha lát egy soványat, akkor annak kötelessége megmondani, hogy mennyire sovány. sose mondanék teltebb lánynak olyat hogy, nahát, hogy meghíztál. ehhez képest kaptam már olyan megjegyzéseket, hogy csak ámultam. például a rosszul vagyok ha rádnézek, na az asszem fájt.
2009. ápr. 3. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
160 cm-rel 45 kiló az tök tök jó! Nem vagy túl magas, ezért nem baj ah ennyi vagy!
2010. máj. 22. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!