Leszoktam a kávéról, de így nem (igazán) tudok nagyWCre menni! Mit tegyek? Miket egyek?
Figyelt kérdés
Régebben minden napot kávéval indítottam, így el tudtam menni rögtön utána nagyWCre, de most... Kb 2-3 naponta tudok csak elmenni, és ez így elég rossz. De olyankor is érzem, hogy "nem jött ki minden", már bocsi, hogy ilyet írok, de... :-( Mi lehet a megoldás erre?
Amúgy azért szoktam le róla, mert sárga lett a fogam tőle.
2011. júl. 12. 10:23
1/5 anonim válasza:
Jól tetted. :) Akkor most szokj rá a zöld teára,napi 1-2 csészével ha megiszol, szerintem megoldódik ez. Egyébként ez is élénkít, csak sokkal egyenletesebben fejti ki a hatását, mint a kávé, de emellett még számos jó tulajdonsága is van. :)
2/5 anonim válasza:
Bármilyen tea jó, amely méregtelenít.
Vegyél gyógynövényben lenmagot, áztass be belőle kb. 3-4 evőkanállal, (közben kevergetni és a vizet pótolni kell) majd alaposan összerágva edd meg.
Nálam első alkalommal kb. 3 óra múlva volt "eredmény", egyébként pedig másnap reggel nincs probléma.
Ha ezzel most helyrehozod magad, utána a teák általában elegendőnek bizonyulnak.
3/5 anonim válasza:
Ébredés után, éhgyomorra kompótlé. Ez tuti beválik! :) Nekem nagyon régen mondta egy orvos ismerősöm, mikor hasonló gondjaim voltak.
4/5 anonim válasza:
Aszalt szilva. Nálam ez a tökéletes megoldás :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-)
2011. júl. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!