Amikor nagyWCre megyek, néha nyálkát találok a WCpapíron, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Elnézést a megfogalmazásért, de úgy tudom a legjobban elmondani, hogy olyan, mint a takony, mind színét, mind állagát tekintve. És igazából nem tudom megállapítani, hogy melyik testnyílásomból jön (lány vagyok), de abból gondolom, hogy végbélből, hogy csak nagyWCzéskor tapasztalok ilyesmit. Néha apróbb vércsík is van a papíron. Egyetlen egyszer (kb 1 hete) tapasztaltam jelentősebb mennyiségű vérzést, de ezen kívül nincs semmi más tünetem. Ez kb évek óta így van. Ebből lehet baj? Valami betegségem lenne?2011. aug. 6. 17:31
1/1 anonim válasza:
Kezdődő aranyered körömvirág krém segít rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!