Wc-nél kicsi vér szokott lenni a wcpapíron. Nem mindig. Mi a gond, teendő?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 22:20
1/6 anonim válasza:
Ha nagy dolognál, akkor vagy aranyér, vagy csak szétrepedt kicsit.
2/6 anonim válasza:
Sanszos hogy aranyered van... Esetleg a vegbeled falan kisseb berepedezesek vannak Orvossal nem artana megnezetned
3/6 A kérdező kommentje:
Nagy wécézésnél van igen. Van mikor pár pötty vér de van mikor több. Szóval lehet hogy aranyér. Külsőleg látszik az?
2010. jún. 7. 22:31
4/6 anonim válasza:
Igen látszik és nagyon fáj is. Nem írtad, hogy fáj, ugyhogy nem hinném, hogy aranyere lenne. Szerintem valami olyan dolgot kellene enned, ami könnyíti az emésztésed. Nekem nincs aranyerem, de amikor nem eszek elég levest, vagy nem iszok eleget, nálam is előfordul, hogy túlságosan nagy a végtermék, és emiatt pár csepp vér is lesz a papíron. Igyál sokat és menj wc-re, amikor ugyérzed menni kell, ne tartogasd. Ha viszont nem múlik el, akkor menj orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy fáj ha aranyér viszketni is szokott.
Kis kidudorodás a nyílás környékén.
Nekem évek óta van nincs vele különösebb gondom.
6/6 anonim válasza:
Ha esetleg a szekleted is veres akkor elofordulhat hogy a vastagbeledben is lehet problema..polip vagy komolyabb elvaltozas En mindnkepp javasolnam az orvosi segitseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!