Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj, ha csak 2-3-4 naponta...

Az baj, ha csak 2-3-4 naponta kell kimennem "nagywcre"?

Figyelt kérdés

Nem fáj a hasam, meg semmi.

16 éves fiú vagyok, kb 173 centi magas és 72 kiló.

Ennyire lassú lenne az anyagcserém?

2011. márc. 9. 22:05
 1/4 anonim válasza:

Nálam ugyanez a helyzet, de én eddig még nem tapasztaltam semmilyen problémát...

Egyébként mennyi vizet iszol naponta? Megvan a 1,5-2 liter? Én erre tippeltem, hogy ezzel függhet össze, mert én nem iszok meg ennyit.

2011. márc. 9. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

en naponta 2 szer is megyek nagy vecere. egyel gyumolcsot, zoldseget,joghurtot es sok folyadekot. teat, vizet, gyenge tejeskavet, gyumolcslevet.

nem jo ha nem mesz mindennap legalabb 1 szer.

2011. márc. 9. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy 15 napig nem volt székletem. Volt olyan is, hogy csak hetente egyszer tudtam wc-zni. Eléggé kellemetlen volt.

18/F, 188-189 cm

2011. márc. 9. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, baj. Az egészséges a napi 2 lenne, de legalább egy. Ezt okozhatja pl. az, h nem sportolsz semmit (a mozgás ugyanis jó anyagcsere gyorsító), vagy az is, hogy kevés rostot viszel be a szervezetedbe (zöldség, gyümölcs stb).

Ha ezek mind megvannak, én orvoshoz fordulnék, mert akkor más húzódhat a háttérben, ami hosszú távon nem feltétlenül jó.

2011. márc. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!