Miért nem egészséges a margarin?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 23:15
1/6 anonim válasza:
Mert vegyi anyagokkal keményítik meg a növényi olajat.
Ezenkívül én vajat jobban is szeretem.
2/6 anonim válasza:
Tudományos műsorban hallottam, egyetlen molekula különbözteti meg a műanyagtol. Azt hiszem többet nem is mondok
3/6 anonim válasza:
hát igen éveken át azzal etettek bennunket, hogy egészséges a margarin, az olaj.aztán egyszer megtudtam, hogy az óvodában a rántott húst zsírban kellett a szakácsnonek kisutni, mivel már ezt írták elo, mert ugye rájottek, hogya a "káros" zsír nem ég ossze , mint az olaj és egészségesebb.
4/6 anonim válasza:
az általános margarinok transzzsírsavakat tartalmaznak ami nem jó.
A bio margarin, kivétel.
5/6 anonim válasza:
a növényi olajok szobahőmérsékleten folyékonyak. a margarin hidrgoénezéssel lesz szilárd. azonban ez a hidrogénezés úgynevezett trasz zsírsavakat hoz létre, amik rendkívül egészségtelenek! sokkal egészségtelenebb mint akár a disznózsír! a legegészségesebbek a hidegen sajtolt növényi olajok, amik többszörösen telítetlenek, első helyen a Lenmagolaj áll, de jó az extra szűz oliva, a mogyoró, a halolaj stb.
6/6 anonim válasza:
jó,jó az extraszuz olivaolaj, de olyan keseru, hogy szinte ehetetlen, legalábbis mi nem tudjuk használni annyira keseru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!