Ez mi lehet? ( Többi lent).
Figyelt kérdés
Tegnap délután 2 - 3 x előfordult a gép előtt ülve , hogy megszédültem , de ez nem - e fajta " normális szédülés " hanem olyan hogy nagyon hirtelen elvesztettem egyensúlyom.
Kicsit megijedtem mert ilyen sosem történt még velem ma már nem volt ilyen eset , csak azért érdekelne mitől lehet?
Nem tudom , hogy ide tartozik , de 2 hónapja volt hogy a fejemet beütöttem a falba tesi órán igen súlyosan enyhe agyrázkodásom is volt ( törés nem volt ).
Esetleg ehez van köze?
Köszi a válaszokat!
2011. júl. 6. 21:37
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a rosz topik választás miatt!
2011. júl. 6. 21:38
2/5 anonim válasza:
lehet köze van az ütéshez, vagy az agyad nem kapott elég oxigént, és azért :O igyál sok vizet! ;)
3/5 anonim válasza:
Lehetseges hogy koze van de inkabb fordulj orvoshoz !
4/5 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy van köze. Nekem volt egy balesetem, agyrázkódás-koponyatörés. Felépülésem után még hónapokig rámjött egy-két szédülés, volt, h akár egy percig is eltartott.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére mostmár jó vagyok szédülés az utóbbi napokban , nem volt.
A doki azt mondta a melegtől is lehet meg mondta fogyasszak sok folydékot.
Azóta nincs is gond , köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 9. 11:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!