Hány óra után fölösleges kihányni az ételt?
Bulimiás vagy.
Inkább nem adok tippeket, hogy mennyi idő alatt szívódik fel a tápanyag a tésztából, kenyérből. Mellesleg a gyomorsavtól szétmart, szétrohadt fogak sokkal visszataszítóbbak, mint a zsírpárnák.
Azonnal beszélj a szüleiddel, rokonaiddal, barátaiddal, kérd meg őket, hogy kísérjenek el orvoshoz, vagy egyenesen a pszichiáterhez, a lehető leghamarabb. Beteg vagy.
Hogy lehet ennyit megenni? Nem úgy van hogy csak fél liter kaja fér egyszerre az ember gyomrába? Vagy rosszul tudom?
Szerintem egy kicsit össze kellene szűkíteni a gyomrod, akkor nem tudnál ennyit megenni. Bár lehet hülyeség, nem tudom ez hogy működik, én még egy három fogásos menüt se tudok egyhuzamban végigenni, mert nyomja a gyomrom.
Oké, hogy ez egy betegség, de mi játszódik le benned? "Hú de jó, ezt még megeszem, majd úgyis kihányom?"
Hát én ezzel a tudattal nem tudnék enni.
Én úgy vagyok vele, hogy ha rámtör az érzés, hogy mindent összezabálnék, akkor az utána lévő gyomorfájásra gondolok és elmegy tőle a kedvem. (hányni meg utálok... miért is szeretném?)
Mindig egyél keveseket, és akkor nem leszel farkaséhes. És elhízott sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!