Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány óra után fölösleges...

Hány óra után fölösleges kihányni az ételt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bulimiás vagy.

Inkább nem adok tippeket, hogy mennyi idő alatt szívódik fel a tápanyag a tésztából, kenyérből. Mellesleg a gyomorsavtól szétmart, szétrohadt fogak sokkal visszataszítóbbak, mint a zsírpárnák.

Azonnal beszélj a szüleiddel, rokonaiddal, barátaiddal, kérd meg őket, hogy kísérjenek el orvoshoz, vagy egyenesen a pszichiáterhez, a lehető leghamarabb. Beteg vagy.

2011. júl. 1. 11:51
 12/17 bix ***** válasza:
fake de jó:)
2011. júl. 1. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:
61kg 174cm
2011. júl. 1. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindig fölösleges kihányni, elvégre azért ettem meg, hogy bent legyen. :D
2011. júl. 1. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én ha úgy adódik, hogy edzés közbe kijön egy egy kis darab azt is visszanyelem... a kajának csak egy iránya van, nem érdemes megfordítani ezt a menetirányt.
2011. júl. 1. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
12:11, FUJJJ. :D
2011. júl. 1. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ennyit megenni? Nem úgy van hogy csak fél liter kaja fér egyszerre az ember gyomrába? Vagy rosszul tudom?

Szerintem egy kicsit össze kellene szűkíteni a gyomrod, akkor nem tudnál ennyit megenni. Bár lehet hülyeség, nem tudom ez hogy működik, én még egy három fogásos menüt se tudok egyhuzamban végigenni, mert nyomja a gyomrom.

Oké, hogy ez egy betegség, de mi játszódik le benned? "Hú de jó, ezt még megeszem, majd úgyis kihányom?"

Hát én ezzel a tudattal nem tudnék enni.

Én úgy vagyok vele, hogy ha rámtör az érzés, hogy mindent összezabálnék, akkor az utána lévő gyomorfájásra gondolok és elmegy tőle a kedvem. (hányni meg utálok... miért is szeretném?)

Mindig egyél keveseket, és akkor nem leszel farkaséhes. És elhízott sem.

2011. júl. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!