Hány óra után fölösleges kihányni az ételt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 11:31
1/17 anonim válasza:
mittomén, olyan 1-2-3 attól függ mit ettél.
2/17 anonim válasza:
de mindig fölösleges kihányni, adtad volna a csöveseknek inkább... ahelyett hogy örülnél a nyomorult kis életednek.
3/17 A kérdező kommentje:
Tészta? Kenyér?
2011. júl. 1. 11:34
4/17 anonim válasza:
mindig fölösleges.inkább egyél olyat,amitől nem akarsz hányni és fordulj orvoshoz!
én is voltam hasonló cipőben,anorexiás voltam,gyógyulj meg amíg nem késő.
5/17 anonim válasza:
figyi, próbáld meg. a kenyeret úgy tudom nehéz kihányni. bár sosem próbáltam még direkt hányni. végülis hánytam egyszer zsömlét mert romlott volt a szalámi rajta és kijött... igyál előtte sok vizet és hajra. nem engem bántasz ezzel hanem magadat.
6/17 anonim válasza:
mi van a tésztával meg a kenyérrel?
minek eszed, ha nem kell?
ha kell, akkor meg ne hányd ki
ennyi
7/17 A kérdező kommentje:
De én megeszem 1 lábas tésztát, meg fél kg kenyeret. Sokszor nem tudom magam visszafogni.
2011. júl. 1. 11:41
8/17 anonim válasza:
Jézusom ilyen kérdést... Te sem vagy normális az biztos...:S
9/17 anonim válasza:
egy lábos tésztától én segítség nélkül is hánynék asszem :-D fél kiló kenyér?? :-D még viccnek is rossz :-D ... mi az hogy nem tudod megállni, úristen, mennyi vagy 120kg?
10/17 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy bulímia...és igen, azzal jár, hogyha az emberre rájön a falásroham, akkor bizony 5000-8000-10.000 kalóriát is képes magába tömni. Mindegy, hogy mit. Akár kolbászt tejszínhabbal. És utána jön a hánytatás...Kedves Kérdező, szerintem kb. fél-1 óra után már felesleges, mert a szénhidrát nagyon hamar felszívódik. És tényleg fordulj orvoshoz, mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!