Rengeteg fölösleges kiló van a combjaimon, és a hasamon. Milyen sporttal tudnám a leghamarabb levinni?
Figyelt kérdés
Sajnos edzőtermekbe nem mehetek el, mivel még csak gyerek vagyok, nem engednek el. Olyasmi edzésterv kéne, amitől lemegy rólam a zsír nagy része, és otthon el lehetne végezni. Fogyókúráról annyit, hogy mostanában visszafékeztem magam.
Köszönöm, ha válaszoltok!
12/F
2011. febr. 3. 16:36
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy menned mindenképp kéne valahova, vagy beszerezni egy futópadot otthonra (ilyen időben nem túl jó kimenni), mert az a legbombabiztosabb megoldás. Napi fél óra futás/kocogás kezdetben a neked kényelmes tempóban, amiben végigbírod, aztán lehet rajta gyorsítani, ahogy jvul az erőnléted.
2/2 anonim válasza:
Ezt nagyon javaslom: [link]
Tök jól van kitalálva, én is csinálom, és nagyon jó érzés. Ha csak simán elkezdesz futni, az szerintem azért nem annyira jó, mert csak izomlázad lesz és ki fog ugrani a tüdőd, itt viszont előre kitalálták, hogy emeld az adagot, hogy kibírd. Elvileg a hétvégétől már felmelegedés lesz, szóval jól felöltözve nyugodtan elkezdheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!