Ezek után vacsira mit ajánlotok (hízókúrához, illetve tömegnöveléshez)?
Figyelt kérdés
Reggeli 6:30-egy magvas kifli, egy nagy szelet kenyér (margarin, pulykaszalámi, lapkasajt) egy tojás, sok sok paradicsom,uborka és paprika
Ebéd 14:30-egy nagy tányér grízgaluskaleves
2 db sült sertéshús tejfölös gombás mártásban,1-2 főtt krumpli
16-17 órakor nagyon sok cseresznye és eper (nem mértem, nem számoltam, telekről fáról :)
És majd 8 körül fogok vacsizni.
164/45 kg 17/lány vagyok.
Várom az ötleteket, mert különösebben nem kivánok semmit:)
Ami nagyjából van itthon: kenyér,kifli,tojás,lekvárok,szalámik,sajtok,zöldségek,tej,joghurt,kefír,banán-kiwi turmix,méz,pörköltzsír,grízestészta, meg még biztos sok ilyen alapdolgot kihagytam:)
Köszi a válaszokat!
2011. jún. 1. 18:24
1/3 anonim válasza:
Sok tej, kenyér, tészta. Vacsira is ehetsz szerintem főtt kaját, ha hízni akarsz. Esetleg édességek, kakaó.
2/3 anonim válasza:
Én tuti grízes tésztát ennék lekvárral - mert imádom. :)
3/3 anonim válasza:
Ha ilyen a test alkatod lehet hogy ehetsz te bármit akkor se hízol ez adottság kérdése.Egyébként meg sok kenyér csoki zsíros kaják tészta ami hízlal de nem laksz jól vele küldj rá egy szalonnás rántottát.Este is egyél sokat jóízűen lassan ami csak beléd fér.Mellékhatásként ha este jól bekajálsz még olyanokat is álmodsz amit a legjobb filmrendezők sem tudnának kitalálni.Nekem egy jó esti kaja ha degeszre eszem magam olyan álmokat hoz ami egy jó filmnél is többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!