Szeretnék hízni! Mitől tudnék jó pár kilót felszedni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok 197cm és 68kg! Régebben nagyon alacsony voltam testsúlyom megfelelő volt. De 15 éves koromra 1 év alatt 20cm nőttem és picit megviselt azóta nem bírom utol érni magam. Nagyon sokat eszem némileg sportolok is és semmi eredmény 4 év alatt 67-68kg között vagyok se fel se le. Szeretnék tanácsokat kérni mitől bírnék egy picit hízni, számomra minimum 80kg lenne szükségem! Gondolkoztam a gyúráson és fehérje szedésen de nem tudom hogy attól mennyit szedhetek fel esetleg adhatok le is:S Hogy Érdemes e lenne megpróbálnom a fehérje szedést? Vagy valami táplálkozási javaslat?2011. máj. 27. 18:38
31/34 Smartguy86 válasza:
Nézd meg az adagolást - a Jumbo-ban egy adag 220 gramm ennél meg 50. A Jumbo-ból se muszáj 220 grammot megenni egy alkalommal, akkor tovább kitart. Amúgy ez is jó, csak ennek alacsonyabb a fehérjetartalma (kb nulla:)
Ha eszel elég húst mellette, akkor szedheted ezt is.
32/34 A kérdező kommentje:
Aha de kb ha nem viszek be elég húst akkor kb semmit se ér gondolom! Hát akkor maradok jó minőség mellett:) És akkor meg is rendelem a professionalt:) Köszi a segítséget sokkal okosabb lettem:)
2011. máj. 28. 13:07
33/34 anonim válasza:
legyél Delta és 1800 kiló leszel!!!
34/34 anonim válasza:
Figyelj van egy ismerősöm. Delta a neve, ő 1800 kilós hájas disznó! Kérj tőle zsírt, 50 kg-ot simán odaad ingyen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!