Sokan vannak úgy h utálják a testüket?
hát bennem mindig is volt, aztán egy betegség miatt leadtam 10 kilót, király volt, iszonyat örültem neki, de most 2 hónapja rengeteg csokit ettem és csokifüggő is lettem (szó szerint értsétek, TÉNYLEG szenvedek ha nem kapok csokit) és hát feljött 5-6 kiló.... és utálom magam, de nagyon, iszonyúan mindenhol csak zsirpárnákat látok, és érzek, és szenvedek h nem ehetek csokit, mert nem szabad ennem csokit..
most ettem egy kis szelet étcsokit, és 3 szem gumicukrot és hányingerem van, félek h bulimiés leszek... utálok hányni de most úgy érzem segitene...
183/66 kiló vagyok, borzasztó... csak leirtam h legyen adat...és h tényleg hájas vagyok...
légyszi adjatok tanácsot, h lehetne a hányási ingerem, és a csokifüggőségemet leküzdeni...
^Hát ja.
Nem a tested hibája ha rosszul bánsz vele...Gondozd rendesen, és meghálálja neked.
Én gyűlölöm a piszkavas lábaimat, amin semmi izom nincs. Gyűlölöm, hogy nincs seggem. Mindezt egy túlzásba vitt fogyó miatt.
58 kilósan imádtam magam, 50 kilósan rosszul vagyok. :S ÉS hiába próbálok hízni, közben félek is tőle... Attól félek, megint úgy nézek, ki majd, mint 68 kilósan, nagy hassal... de nem érdekel, hízni és élni akarok! Normálisan, nem rettegve minden kcaltól. Eszem, és mellette igyekszem mozogni - bár az állóképességem = 0. 2-3 perc picit intenzívebb futás után úgy érzem, meghalok, pedig régebben simán lefutottam fél-háromnegyed órát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!