Hogyan tudok felszedni pár kilót magamra?
Figyelt kérdés
A magasságomhoz képest elég gyenge 55 kilót nyomok.Nem nagyon merek félmeztelenül lenni még a haverok előtt sem lenni mivel eléggé gáz a testem melltől lefelé, az a baj hogy a csontozatomhoz képest eléggé sovány vagyok, tehát nem így kéne kinéznem, bizonyos testhelyetekben kivillannak a bordáim és a derekam is olyan mint a darázsé, számomra zavaróan kilátszik a medencecsontom felső része a keskeny derekam miatt.
Szeretnék +kilókat felszedni ami már évek óta nem sikerül.
Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan és miket egyek mert eléggé gáz számomra a testem, és el sem tudom képzelni hogy pl.: a strandon, hogy cukkolnának érte:/
17/F
2011. máj. 24. 15:55
1/1 anonim válasza:
a sportolás és a fehérjében gazdag ételek fogyasztása sokat segíthet, de fogadd el azt is hogy a testedet csak bizonyos keretek között tudod formálni. a természettől kapott alkatod miatt nincs miért szégyenkezned. azonban ha változni szeretnél fogyassz húsokat, vitaminokat és sportolj valamit (nem feltétlenül a konditerem a megoldás, az úszás pl. nagyon jó hatású lehet, de í küzdősportok ugyanígy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!