Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon szeretnek felszedni kb...

Nagyon szeretnek felszedni kb 5 kg-ot magamra. Valami hatasos modszer?

Figyelt kérdés

Semmibajom magammal ezen kivul,hogy nagyon vekony vagyok. A derekamig nem is annyira zavar, de a labaim nagyon vekonyak es a fenekem se valami nagy. Nagyon keves obizalmam van emiatt!!! Most 18 eves vagyok,es vegzos, nyaron vegzek, es szeretnem ha a ballagason olyan magabiztos lehetnek mint meg soha. Tobbet nem lesz ilyen alkalom. Hogy hizhatnek meg 1 ev alatt, 5 kg eleg lenne.

Viszonylag sokat eszem,de gyors az anyagcserem ezt egy teljes kivizsgalason (pusztan kivancsisagbol volt a vizsga), egy doki mondta,ami elvileg jo. Csak igy nehez megtartani azt amit folszedek.

Ittvan ket kep, legsyzi ne irjatok olyasmit,hogy anorexias stb. ilyesmire nem vagyok kivancsi, normalis valasozkat szeretnek. Koszi!

[link]

[link]

2010. szept. 16. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó alakod van,bár egy kis izom elkelne.Jól látod,kb 5 kiló.

Itt egy edzésterv.

[link]

Popóra,lábra meg.

http://www.youtube.com/watch?v=oTPEIHPFNQI&p=B4A854EB853C02C..

Étrendben meg kb 2000-2200 kalória elég naponta,hogy ne zsírban hízz.

2010. szept. 16. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudok tippet adni, miként hízzál, de anyit hozzátennék, hogy szerintem nagyon szép vagy. Esetleg kondit javasolnék, ha már hízni nem tudsz, felszedhetsz egy kis izmot a lábadra. Bár nekem jó lennél így is :D

18/f

2010. szept. 16. 20:04
 3/7 KÁELEF válasza:
Egyél zsíros ételeket és sok tésztát, energia és szénhidrát, de ez mellett edzeni is kellene hogy a lábadra menjen és izom legyen belőle.
2010. szept. 16. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2010. szept. 16. 21:11
 5/7 anonim válasza:

a képek alapján a lábad tenyleg sovany de sztem egyaltalan nem gáz,inkabb ien legyen mint 10centivel vastagabb, labbra az egyk legnehezebb hizni zsiros ételek, tesztak magad szenhidrátu ételek persze a megfelelö mozgás mellett, este 9 ora utan még elöszedhetsz valamit a hütöböl

de hidd el sok sracnak meg is jo bör lennél, nekem nem vagy az esetem de ez mellekes ,,, nahh sok szerencset

2010. szept. 18. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Ertem, es neked pl mert nem? (nem mintha ez lenne a celom,csak puszta kivancsisagbol)
2010. szept. 18. 14:41
 7/7 anonim válasza:
h miert nem vagy az esetem? azert mert nem vagy az esetem ezt nem lehet tovabb magyarazni de jol nezel ki amugy nyugi:)nekem még kislányos vagy nahh de mind1
2010. szept. 19. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!