Nagyon szeretnek felszedni kb 5 kg-ot magamra. Valami hatasos modszer?
Semmibajom magammal ezen kivul,hogy nagyon vekony vagyok. A derekamig nem is annyira zavar, de a labaim nagyon vekonyak es a fenekem se valami nagy. Nagyon keves obizalmam van emiatt!!! Most 18 eves vagyok,es vegzos, nyaron vegzek, es szeretnem ha a ballagason olyan magabiztos lehetnek mint meg soha. Tobbet nem lesz ilyen alkalom. Hogy hizhatnek meg 1 ev alatt, 5 kg eleg lenne.
Viszonylag sokat eszem,de gyors az anyagcserem ezt egy teljes kivizsgalason (pusztan kivancsisagbol volt a vizsga), egy doki mondta,ami elvileg jo. Csak igy nehez megtartani azt amit folszedek.
Ittvan ket kep, legsyzi ne irjatok olyasmit,hogy anorexias stb. ilyesmire nem vagyok kivancsi, normalis valasozkat szeretnek. Koszi!
Jó alakod van,bár egy kis izom elkelne.Jól látod,kb 5 kiló.
Itt egy edzésterv.
Popóra,lábra meg.
http://www.youtube.com/watch?v=oTPEIHPFNQI&p=B4A854EB853C02C..
Étrendben meg kb 2000-2200 kalória elég naponta,hogy ne zsírban hízz.
Én nem tudok tippet adni, miként hízzál, de anyit hozzátennék, hogy szerintem nagyon szép vagy. Esetleg kondit javasolnék, ha már hízni nem tudsz, felszedhetsz egy kis izmot a lábadra. Bár nekem jó lennél így is :D
18/f
a képek alapján a lábad tenyleg sovany de sztem egyaltalan nem gáz,inkabb ien legyen mint 10centivel vastagabb, labbra az egyk legnehezebb hizni zsiros ételek, tesztak magad szenhidrátu ételek persze a megfelelö mozgás mellett, este 9 ora utan még elöszedhetsz valamit a hütöböl
de hidd el sok sracnak meg is jo bör lennél, nekem nem vagy az esetem de ez mellekes ,,, nahh sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!