Régóta szeretnék felszedni pár kilót de nem tudok. Mit tegyek? Bővebben lent:
Figyelt kérdés
Naponta kb 1-2 szer megyek maximum wc-re megpróbálok többet enni, reggelizni is, de mégsem marad rajtam. Kiskoromtól izgulósabb vagyok, sokszor azon vagyok, hogy éppen amit fogok azt szorítom (sokszor veszem ezt észre). Eddig nem szedtem semmiféle gyógyszert vagy vitamint. Mit javasoltok mit szedjek? 173/61 F2011. jan. 6. 13:07
1/2 anonim válasza:
Az izgulás/feszült alapállapot ellen segit az autogén tréning.
Hizni csak úgy tudsz (mármint ha nem zsiros-kövér akarsz lenni), hogy sok zöldségféle, hús és nem túl kevés szénhidrát bevitele MELLETT elkezdesz rendszeresen sportolni (de a különféle étrendkiegészitöket felejtsd el, mert nagyon sok káros anyag IS van bennük, amit természetesen meg sem emlitenek). Ha többet és intenzivebben mozogsz, akkor a bevitt kaját is jobban hasznositja a szervezeted, és nem zsir formájában raktározza. De valószinüleg alkatilag vékonyabb tipus vagy, ezért igazán nagy darab sose leszel - viszont pár év múlva ennek csak elönyeit fogod tapasztalni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm kb 1 éve elkezdtem futni hobbiból és könnyebb testedzéseket is végzek. köszönöm a válaszod.
2011. jan. 6. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!