Régóta fáj a gyomrom . Reflux lehet?
Pár hete észrevettem hogy nem stimmel valami a gyomrommal, sokszor érzek szorító érzést a gyomorszájamnál, sokszor evés után fáj a gyomrom, és sok a savam... böfögök teltségérzetem van és olykor fel vagyok fújódva, de olyan is van étkezés után úgy elkezd fájni a gyomrom, úgy szorít, hasmenésem és hányingerem is szokott lenni.
Sajnos pánikbeteg, szorongó, hipochonder 25 éves lány vagyok, az utóbbi idő borzasztóan stresszes volt.. lehetséges hogy most így bosszulta meg magát ?
Holnap ráadásul elutazunk egy hétre így nagyon félek, hogy mi lesz így velem..
Én refluxos vagyok, de a tüneteid közül aligha tapasztaltam egyet... a hányingert.
Ha az ember refluxos, éjjel, és nappal egyaránt szinte észrevétlenül visszajön a sok sav a gyomrából, kimarja azt, torokfájást/égést okoz. Én ezzel mentem el a háziorvosomhoz, hogy többször reggelre visszajött sok sav, és szétmarta a torkom. Menj el a háziorvodoshoz, főleg ha hipochonder is vagy, pszichológus se ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!