Hogyan hízzak meg végre?
Mindig is sovány voltam, és nagyon zavar. ,,Arányosan" akarok hízni 6-7 kg-t (de felőlem több is jöhetne), hogy végre ne egy rohadt csontváz legyek. Nagyon sokat eszem, és mégsem hízok semmit...:/
Mit kéne tennem 5-10 kiló + - ért?
170cm/58kg, 14/F.
Köszi előre.
Én 186 vagyok és 74 kg engem is nagyon zavar a véznaság
Kondi ha azt nem akarsz mert szarok az izületeid mint nekem akkor sok édesség vagy nem tudom,én se tudok hízni
Sehogy. Nem kell erőltetni, ez a súly teljesen rendben van, sőt aki ilyen, az egészségesebb is, könnyebben működik a szíve, mert kisebb felületet kell ellátnia, nem lesznek izületi problémái, 50 éves korában is fel tud szaladni a sokadik emeletre. Én is ilyen vagyok, gyakorlatból beszélek, és nekem egyáltalán nem hiányzik x kiló plusz.
Az első válaszolónak viszont igaza van, hogy ha mégis akarsz súlyt felszedni, az kizárólag izom legyen, semmiképpen ne zsír, mert abból egy deka plusz se kell. Ne kezdj el marhaságokat, egészségtelen kajákat enni azért, hogy sújt szedj fel! És próbálj megbarátkozni önmagaddal! Ez is egy teljesen jó alkat, és ha sportolsz, karbantartod magad, akkor egyáltalán nem csúnya.
Köszi a válaszokat.
Melyik sport lenne a leghasznosabb e téren?
Kondizni járni sajnos nincs pénzem...:/
Futás, úszás, izometriás torna.
Futásból a hosszútávfutás növeli leginkább a kitartást és az izomzatot. A te alkatod ehhez kifejezetten ideális, szinte bűn, ha nem futsz. Én természetben futok akár több 10 km-eket is, hegyre fel is. Te is jól bírnád. Fél-egy évenként kell hozzá egy viszonylag drága cipő (20 alatt vagy leárazáson 15 alatt ne nagyon próbálkozz), ezt nem lehet megspórolni, az egyéb futóruhákra meg ahogy van pénzed.
Az izometriás torna a leghatékonyabb izomfejlesztő. Otthon bútorok segítségével is lehet csinálni, nem kell hozzá konditerembe járni. A neten biztos találsz rá tippeket. Én is látványos eredményt értem el vele ugyanolyan alkattal mint te. Mellette meg fekvőtámaszokat csinálok, és ez elég is. Erőművész sose lesz belőlünk, de nem is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!