Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miket egyek hogy hízzak végre?

Miket egyek hogy hízzak végre?

Figyelt kérdés

Akár mit eszek nem tudok hízni!50 kiló fölé nem megyek!25 éves vagyok,szültem már 2 gyereket és velük is szülés után visszamentem az átlagomra!Pocakra megy minden,de az sem olyan nagy ne értsétek félre!Állítólag valami olyat mondott az orvosom,hogy valami van a pajzsmirigyemmel,azt hiszem túlműködik vagy mi,és gyors az anyagcserém!

MIT CSINÁLJAK HOGY HÍZZAK???

2010. aug. 24. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mekis kajátol mindenki elhízik O_O
2010. aug. 24. 14:54
 2/7 anonim válasza:

Egészséges kajától nem fogsz hízni.

Ha nagyon akarsz hízni itt a recept: Meki,Burger king orba-szájba

2010. aug. 24. 14:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi,de 2 gyerek mellet nekem nincs anyagi hátterem hozzá :)

Valami recept kellene,amit otthon megcsinálok magamnak :)

2010. aug. 24. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hidj nekik!!!! Azt hiszik, attól még hogy ők híznak te is fogsz. Én 17 évesen 42 kg vagyok és volt h szinte minden nap ettem mekis kaját, és mégsem híztam egy dekát sem, pedig én akkor eszem, mikor épp megéhezem egy kicsit, legyen az este 11-kor vagy bármikor.
2010. aug. 24. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan étrendet alakíts ki, amiben sok a cukor és a szénhidrát. Sok péksütemény, tésztaételek. A pajzsmirigy betegséget a doki nem mondhatja csak úgy, azt mindenképp vérképnek és izotópos vizsgálatnak kell megelőznie, de ha tényleg ez a gond, akkor valóban nem fogsz hízni, csak ha a gyógyszerektől beállt a hormonszinted a normálisra.
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy a béres csepptől, a b12 injekciótól, és a polivitaplextől is lehet hízni
 7/7 A kérdező kommentje:

Szedtem polivitaplexet,de fájt a gyomrom tőle.. :(

Nem voltam vizsgálatokra a pajzsmirigy miatt,mert ezt csak tippelte a dokim,hogy ez lehet a baj,mert volt hogy bepánikoltam és rosszul lettem,annyira bemagyaráztam magamnak a dolgokat.és arra mondta,mert heves szivdobogás kisérte ezeket...

2010. aug. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!