Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A 7,1 mmol/L értékű koleszteri...

A 7,1 mmol/L értékű koleszterin szint mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
A HDL-koleszterin ("jó" koleszterin) a normál értékek között van, de a leleten az LDL-koleszterin értékéhez ("rossz" koleszterin) "nem számítható" van írva. Ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 6. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megnéztem a niacin hiányt, pellagra betegséget okoz. Lehet nekem ez van, pedig egész életemben szedtem vitaminokat. A pellagra tünete: száraz bőr, hasmenés, idegrendszeri zavarok. Ezek nálam mind megvannak. Utána fogok nézni, hol szerezhető be? Az a baj, hogy szívbeteg is vagyok és azt írja ritmuszavart okozhat a niacin.

Köszönöm

2011. aug. 5. 23:29
 12/13 anonim válasza:

Tudom nem mai kérdés, de én is feltennék ide egyett:

Akinek magas a koleszterinje annak ellenére, hogy kerüli a zsírokat, esetleg nem étolajban sütnek?...

2013. júl. 4. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok és igen étolajban /repce/ sütök. Ritkán eszem olajban sült dolgokat mégis magas.
2013. júl. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!