A 7,1 mmol/L értékű koleszterin szint mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
A HDL-koleszterin ("jó" koleszterin) a normál értékek között van, de a leleten az LDL-koleszterin értékéhez ("rossz" koleszterin) "nem számítható" van írva. Ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat!2011. máj. 6. 21:12
11/13 anonim válasza:
Megnéztem a niacin hiányt, pellagra betegséget okoz. Lehet nekem ez van, pedig egész életemben szedtem vitaminokat. A pellagra tünete: száraz bőr, hasmenés, idegrendszeri zavarok. Ezek nálam mind megvannak. Utána fogok nézni, hol szerezhető be? Az a baj, hogy szívbeteg is vagyok és azt írja ritmuszavart okozhat a niacin.
Köszönöm
12/13 anonim válasza:
Tudom nem mai kérdés, de én is feltennék ide egyett:
Akinek magas a koleszterinje annak ellenére, hogy kerüli a zsírokat, esetleg nem étolajban sütnek?...
13/13 anonim válasza:
Az előző vagyok és igen étolajban /repce/ sütök. Ritkán eszem olajban sült dolgokat mégis magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!