Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan birnék hizni?

Hogyan birnék hizni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 42kg. azt sztném töletek kérdezni, h mitöl birné hizni ha egyáltalán birok. Kilátszanak a bordáim és nagyon szégyellem, meg a karom is nagyon vékony. Az még nem is volna baj h sovány vagyok . Olvastam elözö témákban, h gyurd ki magad ha sovány vagy mert az sexy meg minden, nekemis van kockahas meg azért vmi izom van azért :D csak azok naon zavarnak h a bordáim látszanak, nem is kicsit hanem nagyon. Nagyon sokat eszek, naponta 3x de akkor nagyon sokat.. étvágyam is van. Mit tudok csinálni. Vagy majd ahogy növök akkor mbirok csak hizni? Válaszokat elöre is köszönöm.
2011. ápr. 26. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is pont azzal van a baj,hogy naponta háromszor eszel.Naponta 5-6szor kéne,de akkor sem csokit,sütit meg ilyeneket,hanem mondjuk olajos magvakat, sok tejterméket,sajtot,joghurtot.A reggeli legyen kiadós,szendvics sok zöldséggel,mackósajt, sok vaj,felvágott.Tízóraira viszont bátran ehetsz csokit, vagy süteményt,mondjuk buktát,túrós batyut,ilyeneket.Az ebédet gondolom csak azt eszed,ami a menzán van meg otthon.Uzsonnára egyél sok gyümölcsöt, müzlit, ami jólesik.A vacsora is lehet szendvics,vagy ami jól esik. Próbálj meg több csirkemellet enni, sok-sok gyümölcsöt, a banán pl hizlal. És igyál naponta 2-2,5 liter folyadékot.

Az olyanokat,hogy mcdonalds meg burger king,felejtsd el, mert az nem étel,hanem szemét, attól nem konkrétan hízni fogsz,hanem zsírosodni,az meg nem jó. Nem írtad,hogy lány vagy-e vagy fiú,de valami mozgás nem ártana, mert akkor a bevitt tápanyagból izom lesz és nem zsír. Tényleg a sok zöldség meg gyümölcs nagyon fontos, mert fejlődésben vagy,ilyenkor az kell.

2011. ápr. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!