Mi a véleményed, ha egész életen át mindennap Centrumot szedek?
Te még nem hallottál arról hogy kutatási eredményeket hamisítanak? Akármit mondasz én inkább hiszek a testem jelzéseinek, most már 8 éve. Mellékhatásaim rengeteg van, sorolom: 50 évesen úgy futok a buszra megpakolva 2-3 szatyorral, mint 20 éves koromban. A bőrömön sem akarnak megjelenni azok a fránya kis ráncok! A székletem rendeződött, már soha nincs szorulásom, hiányzik nagyon! Aztán hogy számomra a legfontosabb mellékhatást említsem, a memóriám kitűnő, már nem kell perceket gondolkodnom telefon számokon, a fene egye meg! Mindig jól érzem magam, a környezetem is észre veszi hogy nekem soha semmi lelki nyűgöm nincs, hát nem szörnyű?
A viccet félre téve, nem szaporítom tovább a szót, nem érzem magam nyomoréknak sem agyilag, sem testileg, és ez engem boldoggá tesz. Senkit nem akarok megtéríteni, nem ez a szándékom. Szándékom viszont segíteni azoknak, akik már elgondolkodtak a változtatáson....
persze, hogy hamisítanak kutatási eredményeket, de ez az amit senkinek sem érdeke hamisítani.ez csak a szakmának szól. A másik oldal (a gyógyszergyártók) persze nyomják az ellenkezőjét, igaz klinikai vizsgálatok nélkül.
Semmi gond. Ha olvasod amit írtam, akkor az USA-ban azzokkal van gond,akik 50-100 szoros adagokat szednek,ez MÉG Európában nem divat. (esetleg C és E vitaminból, de az nem árt) De mivel a szedésnek igen nagy a pszichés függőség tényezője (ahogy magadról is írod) ezért itt is el fogunk jutni ide. Ezért dolgozik már most sok kutató azon, hogy hogyan fogjuk kiküszöbölni ezt a betegséget.
Kedves 86%!
Nem értetted a hasonlatomat. Pontosan azt akartam kifejezni, hogy ez nem függőség, hanem alapvető szükséglet.
vannak olyan nyomelemek, amik felhalmozódnak a szervezetben és az életben nem ürülnek ki és bajt okozhatnak, nem tudom a centrumban van-e ilyen
szerintem felesleges, ha nem estél át nagyobb betegségen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!