Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményed, ha egész...

Mi a véleményed, ha egész életen át mindennap Centrumot szedek?

Figyelt kérdés
Már vagy 15 éve mindennap beszedek egy szemet belőle, mert akkor érzem jól magam. Nélküle elgyengűlnék, bár még csak 30 vagyok férfi, de akkor is nagyon rossz minőségűek az ételek, sok a tápszer bennük és olyan talajból vannak amiben semmi értékes anyag nincsen :(
2011. ápr. 19. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te még nem hallottál arról hogy kutatási eredményeket hamisítanak? Akármit mondasz én inkább hiszek a testem jelzéseinek, most már 8 éve. Mellékhatásaim rengeteg van, sorolom: 50 évesen úgy futok a buszra megpakolva 2-3 szatyorral, mint 20 éves koromban. A bőrömön sem akarnak megjelenni azok a fránya kis ráncok! A székletem rendeződött, már soha nincs szorulásom, hiányzik nagyon! Aztán hogy számomra a legfontosabb mellékhatást említsem, a memóriám kitűnő, már nem kell perceket gondolkodnom telefon számokon, a fene egye meg! Mindig jól érzem magam, a környezetem is észre veszi hogy nekem soha semmi lelki nyűgöm nincs, hát nem szörnyű?

A viccet félre téve, nem szaporítom tovább a szót, nem érzem magam nyomoréknak sem agyilag, sem testileg, és ez engem boldoggá tesz. Senkit nem akarok megtéríteni, nem ez a szándékom. Szándékom viszont segíteni azoknak, akik már elgondolkodtak a változtatáson....

2011. ápr. 20. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:

persze, hogy hamisítanak kutatási eredményeket, de ez az amit senkinek sem érdeke hamisítani.ez csak a szakmának szól. A másik oldal (a gyógyszergyártók) persze nyomják az ellenkezőjét, igaz klinikai vizsgálatok nélkül.

Semmi gond. Ha olvasod amit írtam, akkor az USA-ban azzokkal van gond,akik 50-100 szoros adagokat szednek,ez MÉG Európában nem divat. (esetleg C és E vitaminból, de az nem árt) De mivel a szedésnek igen nagy a pszichés függőség tényezője (ahogy magadról is írod) ezért itt is el fogunk jutni ide. Ezért dolgozik már most sok kutató azon, hogy hogyan fogjuk kiküszöbölni ezt a betegséget.

2011. ápr. 20. 15:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Éppenhogy azt olvastam mindenhol, hogy vitamin és ásványianyaghiányosak az ételek. Nem lehet enni annyi ételt normális étrend mellet sem, hogy bevigyük ami kell, mert elhízunk. Így is csak 2x eszem naponta és visszafogottan, mert feljönnek a kilók.
2011. ápr. 27. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves 86%!

Nem értetted a hasonlatomat. Pontosan azt akartam kifejezni, hogy ez nem függőség, hanem alapvető szükséglet.

2011. ápr. 28. 08:14
 15/17 pegazusi ***** válasza:
A Centrum nagyon jó minőségű vitamin! Az, hogy eleget tartalmaz-e vagy sem a hatóanyagokból, az már egy másik kérdés, de az tény, hogy ami benne van az jól felszívódó formában van jelen. Nemhiába az egyetlen gyógyszertárban(!) kapható multivitamin a világon(!) melyet lehet kapni gyakorlatilag bármelyik országban. Japánban ugyanúgy meg tudod venni egy patikában, mint pl. Svédországban. Ez azért jelenthet valamit!!!
2012. febr. 9. 21:32
 16/17 Julie S ***** válasza:
Az a véleményem, hogy inkább az életmódodhoz passzoló mennyiségben válogasd össze a vitaminokat, amiket szedsz. Olvass utána és tapasztald ki a mennyiségeket. Jobban jársz úgy, mint egy tömegtermékkel, ami nem hozzád van igazítva.
2012. dec. 10. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:

vannak olyan nyomelemek, amik felhalmozódnak a szervezetben és az életben nem ürülnek ki és bajt okozhatnak, nem tudom a centrumban van-e ilyen

szerintem felesleges, ha nem estél át nagyobb betegségen

2013. jan. 9. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!