Keveset eszek? Aggódni kezdtem.
Először is,örülök,hogy kezdesz észhez térni... másodszor,az út fele még hátra van,ugyanis még mindig keveset eszel. Ilyen mértékű fogyásnál meg koplalásnál összeszűkül a gyomor.Nyilván nem kell megenned egy lovat,de azt írod,hogy nem akarsz visszahízni sem,nos ezzel most ne foglalkozz. 1400 kalória nagyon kevés egy 16 éves fejlődő szervezetnek,és a menzeszed is ezért marad ki,mivel nincs elegendő táplálék benned. Ezt a túrózást meg kicsit fel kéne függeszteni,legalábbis kevesebbet kéne,esetleg változatosabban... nem eszel rossz dolgokat,de ez még bizony nem elég a boldogsághoz szerintem. Sült húsok,csirkemell, köretek? Tésztafélék, párolt zöldség,főzelékek? Kezdj ezekhez is folyamatosan visszaszokni,én is épp ezen dolgozom,de én nem azért fogytam le,mert akartam,hanem a stressz miatt nem tudtam enni,ezért alakult ki nálam a kóros soványság. Most szép lassan,fokozatosan eszem napról-napra többet,mert én viszont hízni akarok,izmosodni,pedig az én BMI-m normális. Ameddig a Tiéd a kórosan soványat vagy a soványat mutatja,addig baj van,nem is kicsi...el kéne menned orvoshoz,mielőtt kialakul valami durva hiánybetegséged,aztán még nagyobbat szívsz.
Sok sikert azért neked!
24/L
igen keveset eszel nyugodtan emeld 1800-2000-re.
mozgás mellett nem fogsz hízni.
hiszen a tanuláshoz meg úgy a létezéshez kell kalória.
8 óra alvással a felét el égeted amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!