Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keveset alszik a babám!?...

Csill79 kérdése:

Keveset alszik a babám!? Miért van ez? Kezdek aggódni.

Figyelt kérdés

Nappal csak lent hajlandó aludni,itthon fél,max 1 órát.

5 hetes,anyatejes és tápszeres.Nagyon hasfájós,legalábbis gondolom,mert elég sokat sír,főleg este!Sokat nyöszörög alvás közben is és jár keze,lába.Másnál is volt így?

2010. nov. 30. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
sajnos nekünk is ez volt a 2. hónapig, és utána a 4. hónapig végig aludta az éjszakát, és nappal is aludt 3x 1-2 órát. 5. hónaptól a fogzás miatt nem aludt ismételten, most van 5 foga, 6 hónapos, most egy kicsit nyugi van.
2010. nov. 30. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Mintha csak az én kislányomról írtad volna :) Ugyan ezt csináltuk végig... Csak babakocsiban aludt rendesen, itthon napközben alig valamit. Éjszaka is szinte állandóan fenn volt, de ha aludt akkor is folyamatosan nyögött szegénykém hangosan. Mi mindent kipróbáltunk a hasfájás ellen (minden jel arra utalt, hogy az a baja, orvos is azt mondta, de hát fene sem tudja 100%-osan...): espumisan, infacol, papaverin, 6féle homeopátiás bogyó, masszás, torna, melegítés... tudom, hogy ez nem hangzik túl jól, én sem örültem amikor ezt mondták, de igazán csak az idő segít. 2-3 hónapos kora körül enyhült a helyzet és legalább már ha aludt (azt a ici pici időt) akkor nem nyögött, hanem békésen durmolt. Kicsit az alvások hossza is nőtt szépen lassan és az éjszakáinknak kezdet "éjszaka" formája lenni. Most 8 hónapos napközben most is kb 1-2 órát alszik összesen, éjszaka még mindig felkel párszor, cumit meg rohangálok dugdosni sokat. Másnak ez még mindig katasztrófa helyzet lenne, de nekünk ez már paradicsomi :D Én már simán bírom napi 5 óra alvással, megedződtem :D Nagyon drukkolok nektek, hogy könnyebben menjen és 3 hónap után jó alvó baba legyen belőle!!! Kitartás és minden jót! :)
2010. nov. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!